ДОРОГІ ВЧИТЕЛІ, ВИКЛАДАЧІ, ВИХОВАТЕЛІ!

ДОРОГІ ВЧИТЕЛІ, ВИКЛАДАЧІ, ВИХОВАТЕЛІ!

Сьогодні велике свято — День працівників освіти, людей відповідальних, мудрих та шанованих.
Які б політичні пристрасті не вирували в країні, куди б не закинула нас доля, є в житті святині, які ніколи не знецінюються, не тьмяніють, не забуваються. Це — Батьківщина, рідна земля, материнська любов, уроки першої вчительки.
Через все своє життя ми проносимо пам’ять і про перші палички в зошитах у косу лінійку, і перші незграбні літери, і перші слова, написані власноруч під дбайливим поглядом вчителя.
Тому кожний з нас до глибини душі вдячний вам за вашу невтомну працю. Ми в неоплатному боргу перед вами.
Із святом вас! Я дякую за вашу сумлінну творчу працю, доброту, толерантність, за те, що ви у нас є. Бажаю здоров’я, витримки, довгих та щасливих років життя. Нехай теплі слова подяки щодня лунають із вуст ваших вихованців, а кожен випускник вклоняється за вашу науку, уроки життя. Нехай ваша професійна нива поповниться новими вагомими здобутками, всі починання стають успішними, а життєвий оптимізм приносить впевненість у завтрашньому дні.
З повагою міський голова М.П.БОРОВЕЦЬ

ШАНОВНІ ПЕДАГОГИ, ВИХОВАТЕЛІ І ОСВІТЯНИ НОВОГРАД-ВОЛИНЩИНИ!
Для кожної людини, незалежно від її професійної діяльності, це свято є особливим, незабутнім. У пам’яті одразу ж виникає образ улюбленого вчителя, який був порадником, другом, вихователем, взірцем. Він наполегливо і лагідно вів нас дорогою знань, виховував почуття гідності, доброти, поваги, любові.
Так, символічно, що День працівника освіти ми святкуємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і ви, наші дорогі, даєте нам неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими у житті.
Низький вам уклін за вашу титанічну працю, оптимізм, доброту, самовідданість та наполегливість. Бажаємо здоров’я, успіхів у такій нелегкій справі, благополуччя, добра, терпіння, розумних та вихованих учнів.
Микола ІВАНЮК, голова РДА
Віктор ГОНЧАРУК, голова районної ради

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ!
Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом — Днем працівників освіти! Для кожної людини, незалежно від її професійної діяльності, це свято є особливим, незабутнім.
Нехай професійний успіх, творча наснага та оптимізм крокують поруч із Вами з року в рік, а невичерпна життєва енергія сприяє здійсненню всіх планів та задумів, як професійних, так і особистих. Низький вам уклін за вашу титанічну працю, оптимізм, доброту, самовідданість та наполегливість. Бажаємо здоров’я, успіхів у такій нелегкій справі, благополуччя, добра, терпіння, розумних та вихованих учнів.
О.ІЛЬЯХОВА, начальник управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради