ЯК ШВИДКО І НАЗАВЖДИ ПОЗБУТИСЯ КАШЛЮ

Застуда — це нині актуальна тема. Бо дуже мало людей уникають її восени, взимку та ранньою весною. У чому підступність застуди? У тому, що ми на неї зазвичай не звертаємо особливої уваги. Думаємо: переходжу на ногах. Такою поведінкою ми не даємо застуді «тихо й безболісно» покинути нас, а провокуємо залишити після себе «на пам’ять» небезпечні наслідки. Так само, як грип, застуда загрожує передусім різноманітними ускладненнями. Банальна застуда може стати базою для розвитку туберкульозу. Часто із застуди починається таке грізне захворювання, як бронхіальна астма. Тому застуду не можна ігнорувати, її треба лікувати. Питання: чим? Щоб не ускладнити перебіг захворювання побічною дією хімічних засобів, не перевантажити й без того ослаблений імунітет, безперечно, потрібно надавати перевагу рослинним лікам. Особливо це стосується дітей, які хворіють на бронхіт. Та й дорослі повинні зважати на те, що вводять до свого організму. Тому всі засоби науково-виробничого об’єднання «Екомед» виробляють з натуральної сировини. Вони практично не виявляють побічної дії, бо складаються з таких компонентів, що їх узагалі можна вживати, як чаї. Це підкреслює їх безпечність.
Нас дуже тішить, що позитивні наслідки лікування нашими засобами сьогодні висвітлюють на різних медичних сайтах, оприлюднюють на європейських конференціях, наукових міжнародних конгресах. Йдеться про те, що за допомогою фітоконцентратів «Екомеду» вдалося досягти такого ефекту, якого не вдавалося досягнути жодними хімічними засобами. Особливо хочу звернути увагу на бронхолітичний засіб рослинного походження Бронхін. Без усілякого перебільшення, він — найефективніша допомога у разі кашлю будь-якого походження.
Цей засіб не лише розріджує мокротиння, а й, найголовніше, поліпшує бронхолегеневу секрецію. Це сприяє повному відходженню мокротиння. А ще відновленню епітелію органів дихання, запобігаючи злипанню дрібних бронхів та застійним явищам. Окрім того, Бронхін поліпшує обмінні процеси в усіх клітинах бронхолегеневої системи.
Цей засіб навіть спортсмени використовують, бо після його прийому в них поліпшуються всі показники діяльності організму. Це свідчить про загальне оздоровлення легень. А ще Бронхін має протиалергійну дію. Таким чином вдається досягти комплексного підходу, одним препаратом замінити п’ять хімічних засобів. А якщо Бронхін доповнити ще одним екомедівським засобом Лізор, який регулює реактивність імунітету, то в лікуванні бронхіту з алергійним компонентом та бронхіальної астми можна досягти фантастичних результатів. Я без перебільшення кажу — фантастичних. Бо у хворих дуже швидко відпадає потреба в інгаляторах. А через деякий час — і в будь-яких інших лікувальних засобах. Вони звільняються від залежності від ліків.
Володимир ПИЛИПЧУК, генеральний директор науково-виробничого об’єднання «Екомед»