НЕПОХИТНИЙ «МОНОЛІТ»

НЕПОХИТНИЙ «МОНОЛІТ»

Завершилися змагання першості Новоград-Волинського району з футболу серед клубів першої ліги сезону 2009. Турнір, в якому змагалися команди, що представляли спортивні кольори селищних та сільських рад, зіграли у два кола, провівши при цьому 72 поєдинки.
Найвдаліше провели усі матчі футболісти команди «Моноліт» з Наливної станції. (Найбільше опікувався командою-переможцем Юрій Гнітецький). У активі переможців 47 забитих голів у ворота суперників і лише 19 пропущено. З відривом у 4 очка від переможців фінішували срібні призери ФК «Лісгосп» з смт.Городниця. Дієву допомогу у повсякденних справах надавали голова селищної ради І.А.Онищук, директор лісгоспу В.С.Мельник, приватний підприємець О.Л.Іванчук. Замкнули трійку призерів чижівчани, котрим надав активну допомогу Валентин Пашковський. Приємно бачити у числі лідируючих ФК «Сусли», практичну допомогу якій надавав голова сільської ради Ігор Голуб.
Команди, які фінішували на третьому-четвертому місцях, набрали однакову кількість очок. І лише краща різниця забитих та пропущених м’ячів вивела до числа призерів ФК «Трансметал» з с.Чижівка.
До уваги уболівальників надається підсумкова таблиця першості: