БІЖАТЬ ЮНІ «КОЛОСІВЦІ»

БІЖАТЬ ЮНІ «КОЛОСІВЦІ»

До участі у відкритій першості Житомирщини з легкої атлетики, що проводилась в смт.Романів під егідою обласного фізкультурно-спортивного товариства «Колос» були запрошені юні легкоатлети нашого міста. В Романові нещодавно проведено реконструкцію стадіону і наразі це містечко має відмінні умови для тренувань і проведення турнірів з легкої атлетики, яких немає ні в одному з міст області в т.ч. у місті Житомирі. В одноденному турнірі заявилось понад 150 легкоатлетів та легкоатлеток 1992-97 р.н. Про перебіг змагань розповідає керівник гуртка легкої атлетики міського ДЮКФП О.Я.Універсал: «Мої вихованці готувалися до цих стартів дуже відповідально, і це принесло нові успіхи. Найбільше порадував спринтер Вадим Прокопчук, який на дистанції 100 м посів найвищу сходинку п’єдесталу, показавши результат 11,2 сек. До виконання нормативу першого розряду йому не вистачило 0,1 сек., третім призером став Сергій Бака. Досить вдало відзмагався на цій дистанції Анатолій Корнійчук, наймолодший з учасників фінального забігу, котрий виконав норматив другого дорослого розряду».
Легкоатлетки намагалися не відстати від товаришів по команді і також продемонстрували гарні результати. А перемогу святкувала на дистанції 100 м Галя Голуб, 1997 р.н., змогла випередити старших за віком суперниць, подолавши стометрівку з результатом 13,5 сек. Слідом на фініші була ще одна представниця нашої збірної Олександра Ніколаєнко. Інші члени збірної також записали у свій актив найвищі нагороди.
Ярослав Михалюк був найшвидшим на 400-метровій дистанції, Богдан Гончарук в бігу на 800 м, Ігор Гарбовський на дистанції 1500 м. У дівчат 400 м виграла Олександра Рябець, а найдалі стрибнула у довжину і перемогла Катерина Титаренко, на 5 см відстала від переможниці Саша Ніколаєнко. Від імені учасників та учасниць нашої команди хочу подякувати спонсорам ВАТ «Н-Вол. м’ясокомбінат», завдяки яким нам вдалося перевірити рівень підготовки перед зимовими стартами обласного та всеукраїнського рівня.
* * *

Десять футбольних клубів, що представляли спортивні кольори сільських громад, змагалися в двоколовому турнірі другої ліги на першість Новоград-Волинського району. Боротьба була досить напруженою, про що свідчить підсумкова турнірна таблиця. Два клуби набрали однакову кількість очок, і лише краща різниця забитих і пропущених голів вивела на чільне місце ФК «Гульськ». До речі, перемога гульських футболістів була здобута завдяки організаторській роботі та спонсорській допомозі Віталія Пелешка. Друге місце у нинішній першості посіли гравці ФК «Орепи», опікувався справами клубу Юрій Шевчук. З відставанням у два пункти від лідерів фінішували представники ФК «Наталівка».
Невдахами першості у другій лізі були територіальні сусіди з сіл Кропивня та Броники.
Найбільше голів у ворота суперників провели, як і подобає, чемпіони — 67, а найстійкіший захист виявився у переможців першого кола — футболістів з с.Красилівка, котрі пропустили лише 22 м’ячі. Тепер учасники першості виборюватимуть перемогу у кубку «Золота осінь». Про усі інші показники уболівальники можуть дізнатися з турнірної таблиці.
ТАБЛИЦЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ПЕРШОСТІ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО Р-НУ З ФУТБОЛУ СЕЗОНУ 2009 Р. (ДРУГА ЛІГА)
\"БІЖАТЬ
Інформація надана В.Ф.ТРОЦЬКИМ, головою Н-В РО ВФСТ «Колос»
Володимир БУРКОВСЬКИЙ