ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДТРИМУЮТЬ ВОДОКАНАЛ

На складну ситуацію з боргами Новоград-Волинської КЕЧ району перед водоканалом відреагували громадські організації. Вони підготували звернення до начальника ГоловКЕЧ Збройних сил генерал-майора П.В.Онофрійчука і копію його направили в Кабмін.
21 жовтня делегація від громадських організацій в складі голови громадського об’єднання «Голос громади» В.С.Власова, голови квартального комітету «Громадський прогрес» В.П.Присяжного та голови кпостійної комісії з питань ЖКГ та екології В.М.Матвійчука відбула до Києва в ГоловКЕЧ ЗСУ. Делегація зустрілася з начальником ГоловКЕЧ П.В.Онофрійчуком. Слід відмітити, що Петро Васильович з розумінням віднісся до нашого звернення і зобов’язав начальника фінвідділу управління 250 тис. гривень з боргу КЕЧ в 538 тис. грн. погасити до 25 жовтня, а в листопаді погасити 90% боргу, що залишиться.
Недостатність фінансування Міністерства оборони України з боку Кабміну перетворило Збройні сили України у великого борговика на місцях, де дислокуються його об’єкти, що споживають комунальні послуги. Тому наша заява до Кабміну має допомогти і Міноборони до кінця року розрахуватися з комунальними підприємствами. Але це можливо лише за умови додаткового зарахування Кабміном коштів міністерству.
В.ВЛАСЮК, В.ПРИСЯЖНИЙ, В.МАТВІЙЧУК

Від редакції. Як нам стало відомо, цими днями зазначені кошти (250 тисяч гривень) вже надійшли на рахунок водоканалу.