НА ЯЛИНКУ — У КИЇВ

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 10.12.09 р. 1/9-874, з 4 січня по 6 січня 2010 року в м.Київ була направлена делегація міста Новограда-Волинського від Житомирської області для участі у новорічно-різдвяних заходах під патронатом Президента України В.Ющенка. В делегацію ввійшли творчо обдаровані діти: Борсученко М., Георгієва Д., Найдюк І., Тимощук К., Михальчук Д., Титаренко К.
Всім учасникам Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді забезпечив екскурсійні поїздки по місту та проживання, в день заїзду для дітей організовано святкову дискотеку та вечір знайомств.
Незабутній час льодової вистави «Снігова королева» новоград-волинці провели 4 січня 2010 року у київському Палаці спорту, де виступали чемпіони Європи та світу — фігуристи Наталя Бестем’янова та Андрій Букін.
5 січня 2010 року у Національному Палаці мистецтв «Україна» за участю Президента України відбулось свято новорічної ялинки, під час якого діти отримали новорічні подарунки. Перед початком вистави на дітей чекали ігри та розваги. Крім того, ввечері цього дня під час захоплюючого аквашоу Кобзова вони мали можливість поринути у світ водного царства. Їх зустріли морський лев, тюлені, дельфіни та білі кити. Кристина Тимощук взяла участь у виступі морських артистів та виграла квиток для безкоштовного відвідування морського акваріуму. Наступного дня цікава вистава «Чарівник Смарагдового міста» в Будинку художника для дітей подарувала багато радості та веселого настрою.
Юні звягельчани відвідали багато цікавих місць, отримали масу позитивних вражень та нових знайомств.

В.НАЙДЮК, керівник делегації, спеціаліст управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради