ОЛІМПФЕСТ — ЧАС НАЗИВАТИ КРАЩИХ

ОЛІМПФЕСТ — ЧАС НАЗИВАТИ КРАЩИХ

Вже півтора десятки років у час новорічно-різдвяних свят у спортивному житті міста відбувається подія, що опиняється в центрі уваги громадськості. Особливо — спортивних функціонерів, тренерів, молодих спортсменів та їхніх батьків. Зветься ця подія олімпійський фестиваль, що за своєю суттю, — підведення підсумків попереднього року, визначення й нагородження кращих вихованців місцевих спортшкіл.
\"ОЛІМПФЕСТ

\"ОЛІМПФЕСТСвого часу місцем проведення олімпійського фестивалю був спортивний зал Палацу культури. Але останніми роками захід проходить у великій залі. Певно, у такий спосіб його організатори хочуть ще більше підкреслити урочистість моменту, його важливість для громади та самих спортсменів.
Проте цьогоріч олімпійський фестиваль минув дещо скромніше, аніж, приміром, торік. Не було такої кількості гучних промов з боку влади — лише привітання від секретаря міської ради Володимира Федорчука, який разом із директором дитячо-юнацької спортивної школи Володимиром Єрмаковим виконував приємну процедуру нагородження.
Отже, кращими у баскетболі визнали Ольгу Максимчук і Артура Суховецького (обоє — ДЮСШ). У волейболі — Яну Шевчук та Ігоря Бобрика (ДЮСШ). У футболі — Ярослава Доценка (ДЮКФП).
Анастасія Ванжура й Андрій Хромушин (обоє — учні ДЮСШ) названі кращими каратистами (секція карате-до). Компанію їм склали учні КДЮСШ Христина Пашковська та Ігор Дюбо — кращі каратисти стилю кіокушин-кан карате. Олександр Федотов — у греко-римській боротьбі (ДЮКФП).
\"ОЛІМПФЕСТОксану Ткачук і Олександра Ткачука тренери відзначили як кращих шахістів. А Марійку Дзюбишин і Богдана Катюху — у шашках. Усі четверо є вихованцями ДЮСШ.
У важкій атлетиці найсильніший — Ігор Тимощук (ДЮСШ). У легкій атлетиці найспритніші — Олександра Ніколаєнко та Вадим Прокопчук (ДЮКФП).
Вправно плавають Яна Шавловська та Ярослав Тарнавський (обоє — ДЮКФП). А в настільному тенісі лідери — Тетяна Ляпіна й Артем Гороницький (ДЮСШ).
У боксі протягом минулого року найкраще себе проявив Ігор Саулевич (КДЮСШ), а в шейпінгу — Інна Турова (ДЮКФП).
До числа двадцяти п’яти найуспішніших юних спортсменів за підсумками 2009 року ввійшли також борці вільного стилю Аліна Янович та Артем Хмарський (обоє — КДЮСШ).
«Звягель-Інформ» приєднується до привітань на адресу талановитої спортивної молоді міста. Бажаємо вам і надалі успішно штурмувати нові спортивні вершини!
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА




\"ОЛІМПФЕСТ