З МЕТОЮ ПІДГОТОВКИ ДО ТУРНІРУ

обласної спартакіади школярів з волейболу в смт.Городниця були проведені змагання, в яких стартували волейболісти 1992-94 р.н. з Житомира, Ємільчиного, щог представляли ДЮСШ, а також збірниці ЗОШ смт.Городниця та с.Несолонь. Зі словами привітання на відкритті турніру до учасниць звернувся голова РДА М.О.Іванюк.
А перемогу серед спортсменок цієї вікової групи відсвяткували господарки турніру, під керівництвом вчителя фізкультури О.А.Ксенза, котрі випередили представниць ДЮСШ з Ємільчиного та Житомира. Паралельно з турніром старших за віком змагались дівчата 1995-96 рр. н, де було заявлено п’ять команд. Тут без поразок провели усі ігри представниці ДЮСШ з Ємільчино, лише переможницям поступилися спортсменки з Городниці, третіми фінішували гості з обласного центру.
Переможниці та призерки обох вікових груп були нагороджені призами та грошовими преміями з призового фонду турніру, що був створений завдяки спонсорам змагань, а саме голові РДА Новоград-Волинського району, колективам Городницького держлісгоспу, Городницького споживчого товариства, приватним підприємцям, котрі проживають в смт.Городниця, районним організаціям партій «Наша Україна» та «Партії регіонів».
І хоча фізична втома після проведених партій звичайно була, але нові друзі, знайомі, яких стало значно більше, дозволили швидко відновити втрачені сили, щоб ще з більшою енергією продовжувати вдосконалюватись у майстерності такої чудової гри, як волейбол.
В.БУРКОВСЬКИЙ