БУДЬМО МИЛОСЕРДНИМИ!

На минулому пленарному засіданні міської ради було створено тимчасову комісію з розподілу коштів спеціального рахунку, призначеного для збору коштів і надання допомоги потерпілим від паводку областям Західної України. Нещодавно члени цієї комісії їздили на місце трагедії, де було прийнято ряд угод. Про цю поїздку нам розповів секретар Новоград-Волинської міської ради Володимир Федорчук:
— На минулому тижні наша комісія виїздила на Івано-Франківщину, у м.Галич. Того дня, згідно розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації з кожного району та міста області було сформовано колону автомобілів, що везли на Івано-Франківщину матеріальну продовольчу допомогу потерпілим. Новоград-Волинська міська рада також організувала роботу і було зібрано цілий автомобіль продуктів та гуманітарної допомоги. Підприємець Махінов виділив з цією метою автомобіль, а цілий ряд колективів відгукнулись, і активно почався збір такої допомоги. Зокрема, колектив хлібозаводу виділив 4 тонни борошна на суму 7716 гривень, ЗАТ ВКФ «Леся» закупила тонну макаронних виробів (3100 гривень), релігійна організація «Вефіль» 700 кг круп (1557 грн.), а Червоний Хрест виділив теплі речі та ковдри – 400 кг. Все це ми завезли і передали у місто Галич, міській раді, з якою уклали угоду про цільове перерахування коштів (50 тисяч гривень) на загальну ліквідацію наслідків повені. Ще одна угода була укладена для конкретної допомоги зі спеціально створеного благодійного рахунку. На цей рахунок кожен новоград-волинець може перерахувати кошти і бути впевненим у тому, що вони матимуть конкретне призначення для постраждалих від потоплення жителів Івано-Франківщини.
Маючи нагоду, хочемо звернутися до всіх підприємств, підприємців, організацій та жителів Новограда-Волинського з проханням допомогти постраждалим від повені.
Виконавчий комітет міської ради також перерахував свій одноденний заробіток на цей рахунок. Його реквізити. Одержувач: Новоград-Волинське міське управління праці та соціального захисту населення. Код одержувача: 03192773. Рахунок: 37115065001664 (тимчасовий, спеціальний). Банк одержувача: Новоград-Волинське управління держказначейства України. МФО 811039.
ШАНОВНІ ОДНОПАРТІЙЦІ!
Просимо приєднатися до акції збору коштів на допомогу від стихійного лиха, яке відбулося в шести областях України. Заради об’єднання нашої держави не будьмо осторонь цієї біди і докладемо всіх зусиль, аби допомогти постраждалим від повені. Кошти перераховуйте на спеціальний благодійний рахунок міської ради.
Міська партійна організація «Партії регіонів»