ПЕРЕМОЖНИЙ «ДУБЛЬ»

У волейбольних змаганнях за програмою 51-міської спартакіади школярів міста в поєдинках волейболісток з’явилося 8 команд спортивних клубів шкіл. Найвдаліше провели ігри попередньої стадії турніру минулорічні чемпіони з цього виду спортивних ігор — юнки ЗОШ №6 та їх суперниці з колегіуму. Саме ці колективи розіграли звання переможниць. Кращу техніко-тактичну та психологічну підготовку продемонстрували вихованиці шостої школи, які перемогли у двох партіях. Непередбачуваним виявився підсумковий результат у грі за третє місце. Продемонструвавши неабиякий вольовий настрій, волейболістки ЗОШ №5 здобули перемогу у грі з командою ЗОШ №10 з рахунком 2:1.
Учитель фізкультури, котрий готував команду, — В.Я.Ісакован, відзначив імена переможниць. Це — Діана Зозулевич, Єлона Персікова, Юля Шкадюк, Валя Косянчук, Настя Андрійчук, Христина Базько.
У турнірі юнацьких волейбольних дружин ­заявки на участь подали представники шести колективів. Ще до початку турніру можна було сміливо заявити, що однією з команд-фіналісток буде спортивний клуб ЗОШ №6, що складає кістяк збірної команди міста з цього виду спорту. Так воно і сталося. У вирішальній грі змагань ­зійшлись юнаки ЗОШ №6 та №4. Гравці четвертої школи — молодші за віком від своїх суперників, однак легкою перемогу досвідчених волейболістів команди шостої одинадцятирічки назвати не можна, хоча третій рік поспіль вони здобули звання переможців спартакіади. До складу команди ­увійшли: Сашко Павлюк, Сашко Терещенко, Максим Добровинський, Артур ­Ейсмонт, Влад Сопрончук, Степан Василюк. Вперше в спортивній історії призове місце завоювали представники ЗОШ №10, які у грі за третій рядок турнірної таблиці перемогли суперників ЗОШ №3 з рахунком 2:1.
До завершення спартакіади школярів залишилося провести змагання з футболу — «Старти надій» та «Козацький гарт». Наразі в командному заліку впевнено лідирує збірна ЗОШ №6, слідом у турнірній таблиці розташувалися турнірні збірні колегіуму та гімназії.
В.БУРКОВСЬКИЙ