ДОРОГI НОВОГРАД-ВОЛИНЦI!

ДОРОГI НОВОГРАД-ВОЛИНЦI!

Щиро вітаю вас, дорогі браття та сестри, з радісним Святом Світлого Христового Воскресіння! Христос Воскрес!
У цих коротких словах — світло нашої віри, радість нашої надії, кріпость нашої любові. У житті кожного християнина Великдень — свято особливо шановане та величне. І не лише тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри над безнадією.
Великодні дні зазвичай спонукають усіх віруючих по-новому побачити й відчути себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Звісно, ці прості вимоги до кожного християнина дуже мізерні, в порівнянні з тією пожертвою, яку поніс Спаситель Ісус Христос заради порятунку людства від гріхів. Але, як переконує Святе Письмо, будь-яка добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої, є гідною в очах Господніх, і з часом обов’язково воздасться їй сторицею. Пам’ятаймо про це повсякчас і повсюди!
Пасхальні дні — це й час віддати шану тим, кого немає серед живих, хто залишив нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність, згадаймо їх молитвою та добрим словом.
Сердечно вітаю вас зі святом великої і святої Христової Пасхи!
З почуттям глибокої шани і вдячності,бажаю Вам міцного здоров’я, достатку, любові й тепла. Хай Божа милість, взаємна повага та порозуміння допоможуть нам здолати всі труднощі на тернистій дорозі до щастя, добробуту й гармонії, а щира любов нехай об’єднує нас у невпинному поступі до вершин духовності та надихає на добрі праведні діла!
Нехай Великодні свята будуть для вас радісними, сповненими оптимізму, любові та надії.
Хай на всій Новоград-Волинській землі, як і на всій Україні, все ширше і ширше розливається хвиля пасхального торжества з вічними і незабутніми словами: ВОІСТИНУ ВОСКРЕС ХРИСТОС!
З повагою міський голова Микола БОРОВЕЦЬ