ПОМИНАНИЯ 34/2008

ПОМИНАНИЯ 34/2008







































20 серпня минає 10 років, як обірвалося життя рідної нам людини Зенона Францовича ІЛЬЇНСЬКОГО


Плаче серце, біль не передати. Сумуємо і пам’ятаємо кожну хвилину, у пам’яті залишилася ваша мудрість і доброта. Хай наші сльози не тривожать Ваші сни. Ваш образ буде у наших серцях назавжди. Хто пам’ятає,– згадайте і пом’яніть. Нехай Бог дарує Царство небесне і вічний спокій, а ми Вас ніколи не забудемо.


Вічно сумуючі дружина, доньки, онуки, правнучка, рідні і близькі



21 серпня — 9 днів, як перестало битися серце рідного, любого чоловіка, батька, дідуся Георгія Євгеновича КОЛЕСНИКА


У наших серцях назавжди залишиться біль і смуток непоправної втрати. Доброті твоїй не було меж. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в небесах. Тебе ніколи не забудем, назавжди ти в наших серцях. Вічний спокій твоїй світлій душі.


Сумуючі дружина, діти, онуки



Горький год без тебя, мой сыночек, Вася САПОЖНИК


Ты ушёл, улыбаясь, ты ушёл не прощаясь, ты ушёл навсегда… Ты ушёл внезапно и так рано, опечалив больно нам сердца. Ты был счастьем, а стал раной, болью острой без меры и конца… Скорбим и помним каждую минуту, не в силах время эту боль унять. Как страшно сына потерять… Вспомните Васю все, кто знал.


Все родные



26 серпня минає 40 днів з дня трагічної смерті нашого найдорожчого синочка, брата Віктора Леонідовича ВАЩУКА


Здається нам, що ти в дорозі, що скоро станеш на порозі… Не хоче серце з цим змириться. Що в очі вже не подивиться. Молитва хай дійде до тебе, щоб рай там був тобі на небі, щоб любов наша тебе гріла, щоб пам’ять на землі зоріла. Низько вклоняємося перед світлою пам’яттю рідної нам людини і просимо всіх, хто знав і пам’ятає нашого Вітю, — згадайте його в цей день і пом’яніть добрим словом та щедрою молитвою. Царство тобі небесне і спокій душі твоїй.


Віно сумуючі мама, тато, сестрички, зять і всі рідні



28 серпня минає рік, як обірвалося життя найдорожчої людини, дружини, мами, бабусі Євгенії Іванівни РЕПЕЙКІНОЇ


Ти вічно житимеш у наших серцях, нехай свята земля буде тобі пухом. Царство тобі небесне.


Рідні



24 серпня минає 2 роки, як перестало битися серце Йосипа Романовича СВИНАРСЬКОГО


Затих твій ніжний голос, закрились рідні очі. Ти так життя любив і жити так хотів, багато планував, але смерть тебе забрала. Погасла свічка, не стало радості й тепла. Нема у світі таких слів, щоб передати наше горе. Світла пам’ять про тебе завжди житиме в наших серцях. Царство небесне та вічний спокій твоїй світлій душі.


Дружина, діти, онуки, рідні



24 серпня минає 40 днів, як хвороба забрала люблячого батька і дідуся Сергія Володимировича ОЛЕКСЮКА


У наших серцях назавжди залишиться пам’ять.


Вічно сумуючі дружина, діти, зяті, онуки



25 серпня — рік світлої пам’яті нашого дорогого чоловіка, батька, сина, брата, племінника та внука Анатолія Петровича КОТЮКА


Ти пішов з життя так рано, наш рідненький. Але ти не вмер – ти залишився в наших серцях назавжди. Ми пам’ятаємо тебе і любимо. Царство тобі небесне і вічний спокій.


Сумуючі дружина, донька, мати, сестра та рідні



25 серпня минає 40 днів, як на 67 році раптово обірвалося життя дорогого, коханого чоловіка, батька, дідуся Платона Степановича КРАВЧУКА


Ти пішов від нас так рано, ніхто не зміг тебе спасти. Серце болить, душа голосить – тебе з нами вже немає. Без тебе хата спорожніла, так доля жорстоко розсудила. Залишилась на серці глибока рада і порожнеча, яку нічим не заповнити. Як нам не вистачає доброго погляду, веселої посмішки, мудрої поради. Ти завжди будеш у наших серцях. Царство тобі небесне і вічний спокій твоїй душі.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки