ЗАЛІЗНИЧНИЙ ПЕРЕЇЗД ПЕРЕКРИЮТЬ НА ТИЖДЕНЬ

Як повідомив нам заступник міського голови Сергій Колотов, з 20 квітня цього року розпочинаються роботи з капітального ремонту залізничного переїзду, що на вулиці Шевченка (виїзд із міста у бік Рівного). Виникла необхідність ремонту залізничної колії в районі залізничного переїзду, і для того, щоб зробити це все в комплексі, прийняли рішення повністю оновити весь залізничний переїзд.
Рух автотранспорту через зазначений залізничний переїзд буде тимчасово припинено і направлено через альтернативний переїзд, що знаходиться на вулиці Генерала Ільїна. З цієї причини встановлять відповідні дорожні знаки.
Як відомо, більша частина вулиці Ільїна знаходиться в межах села Наталівки. На жаль, ні сільська рада, ні районна державна адміністрація цю дорогу не ремонтують, і вона знаходиться в незадовільному стані. Тому міська влада взяла ініціативу на себе, і за домовленістю із залізничниками з 15 квітня розпочалися ремонтні роботи цієї дороги.
Ці роботи проводитимуться не за бюджетні кошти, а залізничники за свої кошти відремонтують дорогу до села Наталівка.
Звичайно, це не буде асфальтове покриття, а буде грейдерування, відсипка. Очікується, що всі ці роботи закінчаться не пізніше, як через тиждень. Тому, підкреслив С.Ю.Колотов, просимо вибачення за тимчасові незручності. Новий переїзд європейського рівня додасть комфорту нашим автомобілістам. Адже він зроблений за найсучаснішими технологіями – гумовий, зручний. Варто зазначити, що такі новітні переїзди – недешеві, один коштує близько 400 тисяч гривень. І їх роблять в Україні переважно на головних дорогах.