www.zvyagel.com.ua









free counters Яндекс.Метрика


Тестодром 1/2021

08 Січня 2021 | Оприлюднив: | 9 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Місце проживання Карлсона. А. Тераса. Б. Балкон. В. Дах. Г. Підвал.
  2. Кому писали листа запорожці на картині Рєпіна? А. Персидському шаху. Б. Турецькому султану. В. Арабському еміру. Г. Американському президенту.
  3. Грошова одиниця Болгарії. А. Пума. Б. Рись. В. Лев. Г. Тигрик.
  4. Безкоштовний молочний продукт у мишоловці. А. Масло. Б. Сир. В. Сметана. Г. Кефір.
  5. Вершину трикутника з серединою протилежної сторони сполучає ... А. Бісектриса. Б. Висота. В. Медіана. Г. Медіум.
  6. Автор роману «Мадам Боварі». А. О.Бальзак. Б. Г.Флобер. В. Г.Мопассан. Г. Ч.Діккенс.
  7. Бацила — це бактерія, яка має форму ... А. Овала. Б. Кола. В. Палички. Г. Знака питання.
  8. Скільки приблизно існує видів горобцеподібних птахів? А. 50. Б. 500. В. 5 000. Г. 50 000.
  9. Скільки років було Борису Беккеру, коли він уперше виграв Уїмблдон. А. 17. Б. 19. В. 21. Г. 23.
  10. У який спосіб пішов із життя художник Вінсент ван Гог? А. Отруївся. Б. Втопився. В. Повісився. Г. Застрелився.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №1: 1. В. 2. Б. 3. В. 4. Б. 5. В. 6. Б. 7. В. 8. В. 9. А. 10. Г. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,