Щодо стану захворюваності на коронавірус у Новоград-Волинській громаді

Протягом минулої доби серед жителів міста лабораторно підтверджено 34 нові випадки захворювання на коронавірус та 17 випадків — серед жителів нашого району, — повідомляє 6 січня Любомир Дутчак, начальник відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради.
В інформації за 5 січня йшлося, що протягом попередньої доби серед жителів міста лабораторно підтверджено 2 нових випадки захворювання на коронавірус та 1 випадок — серед жителів району.
Протягом минулих вихідних серед жителів міста лабораторно підтверджено 30 нових випадків захворювання на коронавірус та 8 випадків — серед жителів району.
Станом на 6 січня отримують лікування в амбулаторних умовах (удома) під наглядом сімейних лікарів 341 житель міста з лабораторно підтвердженим випадком COVID-19 (на 5 січня було 371; на 4 січня — 369).
Станом на 9:00, 6 січня, на стаціонарному лікуванні в КНП «Новоград-Волинське міськрайТМО» перебуває 57 хворих на коронавірусну інфекцію. В ізоляційному відділенні знаходиться 16 осіб із підозрою на коронавірус. Серед пацієнтів, які перебувають на лікуванні в стаціонарі, 21 особа знаходиться на кисневій підтримці, 11 осіб — у важкому стані, з них 2 пацієнти — на апараті ШВЛ.
Шановні жителі громади, бережіть себе та рідних, дотримуйтеся правил протиепідемічної безпеки — дотримання дистанції, носіння маски, гігієни рук. При появі симптомів — вчасно звертайтеся до свого сімейного лікаря!
За матеріалами міської ради