Погано ремонтують музей: «Висновки та кадрові рішення будуть зроблені вже найближчим часом»

Погано ремонтують музей: «Висновки та кадрові рішення будуть зроблені вже найближчим часом»

Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко розкритикував хід реставраційних робіт у Новоград-Волинському музеї Лесі Українки. Про це 5 січня він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.
«Разом із народними депутатами відвідали музей, щоб перевірити хід реставраційних робіт і створення експозиції до 150-річчя великої поетеси. Роботи мали завершитися до 30 січня! Скажу так: краще б нічого не робили! Побачене просто відбирає мову. Однозначно, так не повинно бути! Я беру ситуацію з музеєм під особистий контроль. Висновки та кадрові рішення будуть зроблені вже найближчим часом.
Завтра, у терміновому порядку, ініціюю створення та підпишу відповідне розпорядження про формування робочої групи з усунення недоліків, які виявлено під час моєї робочої поїздки до Новограда-Волинського та відвідання Літературно-меморіального музею Лесі Українки в межах підготовки та проведення святкування 150-річниці з дня народження нашої всесвітньо відомої землячки.
Обіцяю, до початку урочистих святкувань ми все виправимо.
Уже терміново запросив для консультацій народного художника України, лауреата Шевченківської премії Анатолія Гайдамаку. Часу мало, але ми кардинально все змінимо, і ювілейні заходи в музеї відбудуться на гідному рівні!» — запевнив у дописі Володимир Федоренко.
Підготував Олег БРЮХАНОВ