ХРОНІКА 19/2010

ПОГРАБУВАННЯ ГАРАЖА
28 квітня 47-річний житель Житомирського району повідомив до райвідділу міліції про те, що із його гаража невідомим викрадено гроші в сумі 10 тис. євро.
Дільничні інспектори міліції у скоєнні злочину обгрунтовано підозрюють двох 18-ти та 22-річних непрацюючих місцевих жителів, котрі у гаражі проводили ремонтні роботи.
ЗДОБИЧ — 4 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ
Цього ж дня дільничні інспектори міліції Андрушівського РВ затримали 32-річного непрацюючого жителя району, котрий підозрюється у скоєнні крадіжки із дачного будинку своєї односельчанки. Зокрема, йдеться про викрадення газової плити з балоном, обприскувача гербіцидів, телевізійної антени, радіоприймача та інших речей заявниці на загальну суму збитку близько 4 тис. гривень.
«НАСТРІЛЯЛИ» ЦИГАРОК
До Овруцького РВ звернулась завідуюча одного із магазинів міста. Жінка поскаржилася на те, що із торговельного закладу невідомим викрадено тютюнові вироби на суму близько 600 гривень.
Працівники сектора кримінальної міліції у справах дітей за підозрою у скоєнні злочину затримали п’ятеро учнів 3-7 класів однієї із шкіл міста Овруча.
«ОБНІС» КВАРТИРУ... РІДНИЙ СИН
29 квітня до Богунського РВ звернулась жителька обласного центру, 1958 р.н., із заявою про те, що із її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено телевізор та мікрохвильову піч. Сума збитку становить майже 2 тисячі гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 22-річного непрацюючого, раніше судимого, сина потерпілої.
НЕ РОЗКИДАЙТЕСЯ БАНКІВСЬКИМИ КАРТКАМИ
Цього ж дня до Ружинського РВ звернулась жителька райцентру, 1948 р.н. Жінка повідомила про те, що із її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено банківську картку, з якої в подальшому було знято гроші в сумі 1,5 тисячі гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 38-річну непрацюючу місцеву жительку.
ВКРАЛА МОБІЛКУ
Дільничні інспектори міліції Новоград-Волинського МВ затримали 15-річну ученицю однієї із шкіл м.Бердичів, яка підозрюється у скоєнні крадіжки мобільного телефону «Моторола» та 300 гривень у жителя Новоград-Волинського району.
УМВС України в Житомирській області