«ПРОБІГ ЗАРАДИ ЖИТТЯ-2010» ВІДБУДЕТЬСЯ 15 ТРАВНЯ

Сьогодні медики стверджують: здоров’я людини на 10% залежить від спадковості, на 5% — від роботи медиків. Інші 85% — у руках самої людини. Без здоров’я люди втрачають цінні матеріальні блага, красу і навіть розум.
15 травня у Новограді-Волинському всьоме відбудеться щорічна загальноміська акція «Пробіг заради життя-2010» під девізом «Здорова родина — міцна Україна».
Як і в попередні роки, участь у ній візьмуть трудові колективи, команди громадських і політичних об’єднань, освітніх, медичних закладів міста, представники органів місцевого самоврядування, правоохоронці, військовослужбовці місцевого гарнізону, приватні підприємці. Загалом «Пробіг заради життя» збирає декілька тисяч учасників.
Стартуватиме цьогорічний «Пробіг…» о 10 годині з площі Лесі Українки, де відбудеться урочисте відкриття змагань, а основна частина свята проходитиме в мальовничому місці на правому березі річки Случ, біля трьохсотрічного дуба. Маршрут триватиме вулицями Замкова — Житомирська — Леваневського — парк Перемоги — галявина біля Дуба. Всіх активних та енергійних чекає спортивно-розважальна програма «Родина, Родина — це вся Україна, з глибоким корінням, високим гіллям». Традиційно: спортивні естафети, показові виступи спортивних клубів та секцій, ігри в шахи та шашки, перетягування канату, арм-спорт, конкурс «Тато, мама, я — спортивна сім’я». Також для усіх учасників сімейного відпочинку — концертно-розважальна програма.
Кожній команді потрібно підготувати девіз, емблему, лозунг, спортивну форму. На учасників чекає багато сюрпризів та подарунків.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради