ЗАЛУЧАЄМО ДО СПОРТУ

ЗАЛУЧАЄМО ДО СПОРТУ

З метою пропаганди здорового способу життя та залучення юних жителів Новограда-Волинського до систематичних занять різними видами спорту, федерація шашок провела перший етап міських змагань з цього виду спорту на кубок, встановлений нашим земляком, головою Верховної Ради В.М.Литвином. У першоетапних турах запрошувались до поєдинків школярі з першого по сьомий класи. Всього було зареєстровано результати 16 хлопців та 10 дівчат.
Поєдинки, що проходили у Будинку офіцерів, були досить цікавими. Радість переможців та сльози через дошкульні промахи — все це можна було спостерігати після кожного туру. А переможних балів цього разу найбільше було в активі старших за віком Ярослава Гопанчука, Олександра Ящука, Олександра Кузьменка.
Лідерами за набраними балами у дівчат стали Марійка Дзюбишина, Марійка Савич та, наймолодша за віком, Даринка Лавренюк, котра навчається лише у другому класі.
Призери в обох розрядах відзначені медалями та дипломами. У номінації «Перспективний резерв» нагороджені другокласники Микита Дехтяр та Максим Хлорович.
Витрати на нагородження були профінансовані секретаріатом міської організації «Народна Партія», а нагороди вручила П.Й.Тарасова, за що їй дуже вдячні організатори та учасники турніру.
Інформацію про підсумки змагань надав тренер ДЮСШ Віктор Ішков.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ