ПЕРЕМОГИ 5:0 СТАЮТЬ ВІЗИТІВКОЮ

ПЕРЕМОГИ 5:0 СТАЮТЬ ВІЗИТІВКОЮ

Двічі поспіль по 5:0 — саме так радують звягельських шанувальників спорту місцеві футболісти. Услід за «Одеком» із Рівненщини зазнала погрому по-новоградськи й команда «Верест-ІНАПІК» із міста Дунаївці Хмельницької області, котра стала суперником «Звягеля-750» у другому турі чемпіонату України з футболу серед аматорських команд. До речі, цього разу, певно, було встановлено рекорд відвідуваності — глядачів на трибунах «Авангарду» зібралося не менше трьох тисяч.
Як і в минулому турі, блиснув результативністю нападник Юрій Перін. Вже на 7-ій хвилині, після навісної передачі, Юрій відкрив рахунок. До перерви м’яч ще тричі побував у воротах розгубленого «Вереста» (два голи Періна та один — Галюка). У середині другого тайму Перін відзначився вчетверте, встановивши остаточний рахунок — 5:0!
Як це не дивно звучить, але кращим у складі гостей був їхній воротар, якого футболісти «Звягеля» змушували крутитися у воротах, як білку в колесі. Щодо наших — то відзначимо їхню злагоджену, дійсно командну гру. А також Юрія Періна: сім голів у двох матчах — результат, гідний поваги.
Наступний матч у рамках аматорського чемпіонату України «Звягель-750» проведе в гостях — 26 травня, у Тернополі проти ФК «Тернопіль».
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА