ТОРІК — НА БЕЗЛЮДНОМУ ОСТРОВІ, ЦЬОГОРІЧ — У КОСМОСІ

ТОРІК — НА БЕЗЛЮДНОМУ ОСТРОВІ, ЦЬОГОРІЧ — У КОСМОСІ

ТЕМОЮ КОНКУРСУ «МІНІ-ЛИЦАР-2010» Є ПОДОРОЖІ МІЖ ГАЛАКТИКАМИ У ВСЕСВІТІ
На що тільки не йдуть справжні чоловіки, аби сподобатися жінкам… Принаймні учасники популярної програми «Міні-лицар» у цьому не пасуть задніх — вже шостий рік поспіль на сцені Палацу культури стають прикладом чоловічої галантності та невичерпної фантазії. Ось де маленькі джентльмени можуть зробити перші кроки у своєму чоловічому становленні, а їх мами (в переважній більшості вони — найперші помічники учасників), за підтримки режисера конкурсу Тетяни Музики та спонсорів, мають нагоду втілити в життя найкращі уявлення про ідеального чоловіка.

Цього року конкурс для юних джентльменів відбудеться у неділю, 30 травня, о 17-й годині, у великій залі міського Палацу культури. Традиційно, напередодні творчого змагання дітей, представляємо вам, шановні читачі, п’ятірку конкурсантів. Вже сьогодні ці хлопчики володіють джентльменським набором справжніх чоловіків — вони є харизматичними, галантними та впевненими у собі. Пропонуємо вам познайомитися з ними ближче, аби переконатися у цьому.






































№1 КІРЮША ЗДУНЮК, 6 років, дитсадок №10
\"ТОРІК «СКОРО — В ПЕРШИЙ КЛАС!»

— Хоч іще я геть маленький,
але дуже вже спритненький!
В дитсадочку №10 я навчаюсь,
а ще — карате займаюсь!
У ансамбль «Грація» танцювати ходжу,
я на місці не сиджу!
ПШМ — найкращий заклад, там науку
опаную, себе до школи підготую!
Я активний і завзятий, друзів
у мене є багато!
Всі за мене вболівайте,
на концерт ви поспішайте!
№2 АРТЕМ КРИЛОВ, 8 років, школа №9
\"ТОРІК «УВАГОЮ ДІВЧАТ НЕ ОБДІЛЕНИЙ»

— Люблю танцювати, але хочу бути спортивним тренером з футболу. Серед улюблених занять — малювання, робити вироби з бісеру, також подобається бути учасником різних змагань. Серед моїх друзів — багато дівчат, я їх проводжаю зі школи і вони мене теж. Мама привела мене на сцену ще в три роки, тож виступати я вмію і сцени не соромлюсь. Головне — не перемога, а гарно вчитися у школі.
№3 ВЛАДИК УСЕВИЧ, 6 років, дитсадок №8
\"ТОРІК «ЛЮБЛЮ УСЕ ГАРНЕ — ОДЯГ, дівчат, ФУТБОЛ»

— На конкурсі хочу здивувати глядачів своїм брейк-танцем — у мене тато гарно танцює, тож я постараюсь перевершити його. Люблю усе гарне — одяг, дівчат, мультфільми. А ще — футбол, кажуть, що такого воротаря ще треба пошукати! У мене спокійний характер, хоча іноді можу поставити дорослих на місце... Виступати дуже подобається, на святах у садочку розповідаю вірші за інших, а під час репетицій на сцені Палацу культури уходжу останній, щоб краще підготуватися.
№4 ОЛЕЖИК СТРЕМЧУК, 8 років, гімназія
\"ТОРІК «ХОЧУ СТАТИ МЕРОМ, БО ВІЙСЬКОВИМ МАЛО ПЛАТЯТЬ»

— Подобається риболовля, полювання, захоплююсь стрільбою, бо у мене тато військовий. Усі призи в тирах виграю, адже влучно стріляю. Мрію стати мером міста, бо в армії мало платять за роботу. Хто з людей буде погано себе вести, — забороню їм видавати пенсії, а слухняним за ці гроші куплятиму подарунки. Може, школу заборонив би — усі б зраділи! Якщо стану мером, — закрию інтернат, а дітям знайду маму й тата. Дуже люблю сестричку Катрусю, займаюсь танцями у «Веселці» та «Звягельчанці».
№5 ВАДИМ ГУМЕНЮК, 8 років, школа №6
\"ТОРІК «МРІЮ ПРО ЧОРНИЙ ПОЯС І фах СТОМАТОЛОГА»

— Я спритний і життєрадісний, моє хобі — карате-до, займаюся у спортивному клубі «Січ». Мрію здобути чорний пояс. А за фахом хочу стати лікарем-стоматологом. Я дуже люблю свою родину і своє рідне місто. Моє кредо: «Цінуй дружбу і поважай людей. Стався до інших так, як хочеш, аби ставилися до тебе». Усім учасникам бажаю успіху у конкурсі та у житті. Вірю, що переможе найкращий з нас!

Розмовляла з міні-лицарями Юлія КЛИМЧУК
Фото Віктора ТИМОЩУКА