НЕ ВСЕ ТАК ПОГАНО У НАШОМУ ДОМІ...

НЕ ВСЕ ТАК ПОГАНО У НАШОМУ ДОМІ...

\"НЕКожна людина має своє коріння, свою маленьку та велику Батьківщину, свій куточок, де відчуває себе захищеною, щасливою.
Таким місцем для нас є «Містечко «Морське»» з його зеленими вулицями, квітучими садами, свіжим повітрям, у більшості добрими небайдужими людьми, які щиро радіють і вболівають за свій дім.
Територія «Містечка «Морське»» велика, вона складає 12 гектарів! На балансі ОСББ стоїть 18 житлових будинків, з них 14 — побудовані ще у 1937 році, частина — до 1954 року. Кількість населення сягає 1323 особи. У кожного — свій характер, свої уподобання, свої погляди і вимоги до життя. Але всіх нас об'єднує велике бажання — щоб наше «Морське» було чисте, щоб будинки були відремонтовані, прибудинкова територія була квітучою, щоб і люди похилого віку, які віддано служили Батьківщині, і молоді — їхні діти, онуки, правнуки — пишались райським куточком нашого славетного міста.
Для того, щоб зміни відбулися на краще, ми об'єднались в одну громаду — ОСББ «Містечко «Морське»», обрали правління і керівника — Селезньова Володимира Олеговича.
Як маленька дитина вчиться робити перші кроки, так і правління ОСББ намагалось поставити і налаштувати роботу так, щоб ­зміни стали очевидними.
За 2 роки проведена по істині велика робота:

  • побудовано два дитячих майданчики, облаштовано ­футбольне міні-поле;

  • посаджено чотири десятки фруктових дерев;

  • побудовано майданчик для збору сміття та твердих побутових відходів закритого типу, а решта майданчиків — загороджені;

  • майже у всіх будинках містечка зроблений поточний ­ремонт під'їздів (на даний час і далі проводяться ремонтні роботи у під'їздах);

  • своєчасно та доброякісно проводиться прибирання під'їздів та прибудинкової території;

  • біля будинків установлюються лавки, урни для збору сміття, а також вчасно вони ремонтуються та фарбуються;

  • заявки мешканців містечка завжди виконуються вчасно. Дивлячись на те, який порядок панує на такій території, жителі, котрі проживають по вулиці Гоголя, будинки за №17, 19, 23, та Єрьоменка, виявили своє бажання та приєднались до складу нашого ОСББ.


Енергійний керівник Селезньов Володимир Олегович, члени його команди, працівники ОСББ роблять все можливе, щоб кожен, хто не проїжджав, не проходив, не заходив до нас, мешканців «Містечка «Морське», сказав: «Не все так погано у нашому домі».
Наш дім — наша фортеця, нам і нашим дітям жити у нім. Перші кроки — це тільки початок, хочеться, щоб збулись усі плани, а щоб це збулось, — необхідна підтримка громади. Тільки підставивши плече один одному, вболіваючи за свій під'їзд, клумбу, кожне деревце на вулиці, оберігаючи спокій кожного мешканця, ми зможемо відчути себе справжніми господарями на нашій землі.
З повагою мешканці «Містечка «Морське»: Кудрявцева О.М.; Борсук Н.С.; Ляутова В.М.; Ракевич Т.М.; Радчук О.М.; Пузовик С.Б.; Поплавська І.В.; Хоменко Р.М.; Теленник В.О.; Генце Н.А.; Давидчук Г.О.
Фото Віктора ТИМОЩУКА