РАДОМИШЛЬ ПОТРАПИВ ПІД «ПРЕС»

РАДОМИШЛЬ ПОТРАПИВ ПІД «ПРЕС»

У чемпіонаті області з футболу пройшли ігри шостого туру. В той же час наш «Звягель-750» проводив лише третій матч. Суперником наших земляків були гравці ФК «Прес» із Радомишля, котрі в попередніх іграх не набрали жодного залікового очка до турнірної таблиці, однак сподівалися виправити своє становище у звітному матчі.
Склад нашого клубу був оптимальним, знову в центрі півзахисту розпочав матч наш капітан Д.Горбаченко. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою, однак до рішучих дій для взяття воріт суперника приступили не кваплячись, розраховуючи на вдале пробиття стандартних положень поблизу воріт, адже радомишляни, захищаючись, частенько порушували правила гри. У середині тайму активний І.Носарєв, продемонструвавши хороший швидкісний дриблінг, обіграв двох захисників, а третій збив Ігоря вже в карному майданчику. Сам постраждалий і пробив влучно 11-метровий удар, рахунок було відкрито. У свою чергу гості мали лише один реальний момент для взяття воріт. Після помилки нашого захисника нападник ФК «Прес» вийшов на хорошу позицію для взяття воріт, однак м’яч все ж було відбито на кутовий. Другий тайм був продовженням першого, знову чисельні атаки звягельчан, які, однак, від кількості переросли в якість. Другий гол у матчі після швидкої трьохходівки Д.Лободін — Р.Весельський — А.Доманський — записав на свій рахунок Анатолій. Не встигли господарі порадіти, як радомишлянам вдалося скоротити рахунок. Після штрафного удару нападник гостей найшвидше добрався до м’яча, що відскочив від «стінки» 2:1.
Пропущений гол, нарешті, дещо розізлив благодушний стан команди господарів, які почали використовувати гольові ситуації. Після флангового проходу Р.Весельського О. Загривий у боротьбі із захисником проштовхнув м’яч у сітку воріт. Вдало підключившись до атаки, гол-красень ударом головою провів Д.Горбаченко. А останній п’ятий гол у матчі знову записав на свій рахунок О.Загривий, котрому асистував Д.Расулов.
Уболівальники знову побачили у грі наймолодших гравців місцевого клубу — О.Войтовича, Я.Доценка. Досить кваліфіковано провела гру суддівська бригада з міста Бердичева. До речі, наступний свій матч звягельчани зіграють саме в м. Бердичів, проти своїх кубкових кривдників — ФК «Бердичів».
До речі, в усіх інших іграх туру команди, що грали між собою, розійшлися мирно. ФК «Бараші» — «Зоря-Енергія» 1:1, ФК «Легіон» — ФК «Бердичів» 1:1.
Через недисциплінованість гравців ДЮФК «Коростень», котрі наважились кулаками «вчити правильно судити» суддів, не була дограна гра в м. Коростень, де змагалися два коростенські клуби. При рахунку 1:0 на користь ДЮФК, гру було перервано, тож долю матчу розглядатиме спортивно-дисциплінарний комітет обласної футбольної федерації.
Наразі турнірна таблиця виглядає наступним чином.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ