ЗВІТУВАВ «СВІТЛЯЧОК»

Чудове свято музики і танцю подарували вихованці ДНЗ №15 для своїх батьків. На концерті у «Світлячку» діти старанно продемонстрували свої таланти. Бо ж кожне дитя отримує спадково певні здібності, які так важливо розвивати. Побувавши у садочку, де виховують наших діток, ми переконалися, що завдяки клопіткій повсякчасній роботі вихователів груп, музкерівника Вікторії Казимирівни Яскевич, хореографа Лариси Павлівни Федорчук, наші хлопчики й дівчатка стають юними творчими особистостями.
Незабутня запальна «Ламбада», екзотичний «Японський танець», бравий танок «Моряки», «Весняний танець» дівчаток-квітів, зворушлива пісенка про собачку Жучку, веселий дружний виступ міні-хору середньої групи (вихователь Олена Аврамівна Вовк) з художніми номерами «Наш оркестр» та «Я пісеньку співаю» — це далеко не все з побаченого й почутого нами. Концертна програма виявилася дуже насиченою.
Весела музика, ритмічні таночки, старанно виконані нашими донечками і синочками пісеньки — це було таке щастя для нас, батьків! Тож від щирого серця дякуємо усім працівникам закладу, усім задіяним у святі-концерті вихователям, хореографу і музкерівнику за радість і насолоду, які ми отримали у «Світлячку».
Натхнення вам і творчості на многії літа!

Вдячні сім'ї ЛІНКЕВИЧ, ЗЕЛЕНКІВ, БОРИСЕВИЧІВ, ЛУКАЩУКІВ та інші