І ЗНОВУ ЛИНЕ ТВОРЧА УКРАЇНА ДО ЛЕСИНОЇ РІДНОЇ ЗЕМЛІ

24 раз у місті Новограді-Волинському вдячні новоград-волинці вшановують пам'ять видатної землячки Лесі Українки на Міжнародному святі літератури і мистецтв «Лесині джерела», яке відбудеться 30-31 липня 2010 року.
Курс нинішньої міської влади на піднесення духовних засад звягельської громади відбився на режисурі свята. В ньому з’явились такі фрагменти, як свято книги, свято української вишиванки, арт-майданчики. Піднялися до Всеукраїнського рівня конкурс читців поезії Лесі Українки та конкурс автентичного співу. Такі високохудожні заходи покликані формувати духовність та вишуканий смак членів нашої громади і гостей, пропагувати наше національне українське слово, пісню, мистецтво. Ми щоразу доводимо, що Україна з її культурою, мистецтвом, талантами — це яскрава квітка у вінку національних культур європейських народів. Ми вчимось культурно, безалкогольно проводити дозвілля. В останні роки відчутною стала підтримка Міністерства культури і туризму України.
Звертаюсь до всіх ділових кіл нашого міста, до успішних бізнесменів та підприємців. Ми, організатори свята, працівники культури, творчої інтелігенції, забезпечуємо збереження міських традицій, залучаємо велику кількість учасників та гостей до Новограда-Волинського в дні «Лесиних джерел». Це сприяє популяризації нашого міста, збільшує кількість ваших покупців, розширює можливості вашого бізнесу. Життя постійно вимагає покращення умов перебування, харчування учасників свята, і тут нам не обійтись без вашої фінансової підтримки, людської допомоги, проявів вашого патріотизму. Гості нас мають побачити щирими, гостинними та культурними, цивілізованими людьми, які люблять своє місто і дбають про його імідж культурної столиці Житомирського Полісся.
Святкуймо разом!
З надією на розуміння і підтримку заступник міського голови, координатор Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела» Валентина ТИТЯНЕВИЧ