ВІДПОВІДДЮ МІСЬКОГО ГОЛОВИ — НЕВДОВОЛЕНІ...

ВІДПОВІДДЮ МІСЬКОГО ГОЛОВИ — НЕВДОВОЛЕНІ...

\"ВІДПОВІДДЮ


Гр. Зубрій Т.М. Вул. Пушкіна, 4, кв.83




Ваш колективний лист-скаргу, стосовно несвоєчасного вивезення сміття з майданчика збору твердих побутових відходів, уважно розглянуто.
Повідомляємо Вам, що перевіркою з виходом на місце в присутності керуючого будинками ОСББ «ЖБК-1» В.М.Левчука був обстежений майданчик збору твердих побутових відходів, що знаходиться за адресою вул.Пушкіна, 4. Під час огляду сміття на майданчику не було, в контейнерах було пусто.
Ми згодні з Вами, що подібні випадки мають місце. Нами направлено звернення до керівництва ОСББ «ЖБК-1» з вимогою розібратись і визначитись із графіком вивезення твердих побутових відходів з майданчика та встановлення додаткових контейнерів для його збору.
Для більш оперативного вирішення проблем, які виникають у власників житлових приміщень будинку з обслуговування будинку та прибудинкової території, Вам слід звертатись до правління ОСББ «ЖБК-1». До компетенції правління входить повноваження розподілу коштів, які використовуються на виконання робіт з обслуговування будинку та прибудинкової території.

Міський голова М.П.БОРОВЕЦЬ


Міському голові Миколі Петровичу Боровцю від мешканців будинку №4 по вулиці Пушкіна

Шановний Миколо Петровичу! Просимо дати відповідь на наступне питання: «Чому під вікнами нашого кооперативного будинку зробили сміттєзвалище?»
Наш будинок був заселений у липні 1971 року (6 під’їздів на 90 квартир), було встановлено 6 ящиків для сміття у стороні від будинку, на майданчику, доріжки були заасфальтовані. Після забудови нових будинків була добудована котельня, ящики винесені під вікна будинку. Тепер в ці контейнери зносять сміття мешканці з 500 квартир:
— вул. Шевченка, 33 — 9-поверхівка «книжка» — 176 квартир;
— вул. Шевченка, 35 — 123 квартири;
— вул. Пушкіна, 4 — 90 квартир;
— вул. Пушкіна, 6 — 55 + магазин «Наш край»;
— вул. Пушкіна, 8 — частково.
Крім того, відкрили проїзд машин під вікнами — для чого зрізали огорожу. Тепер везуть сміття мішками, особливо у базарні дні, невідомо хто і звідки. Доріжки до смітника розбиті, багато ям, після дощу — болото, всю ніч проїжджають МАЗи, КамАЗи, таксі.
Сміття забирають у понеділок, вівторок, четвер, п’ятницю, один раз на добу, а в середу, суботу, неділю збирається стільки сміття, що до контейнерів неможливо пройти. Дуже багато бродячих собак, які виють вдень і вночі та кидаються на людей і машини. Люди задихаються від смороду, мух, диму, антисанітарії. На балконах неможливо повішати білизну і просто відпочити, відкрити кватирки.
На зустрічі з Вами у 2009 році, під час Вашого звіту громаді міста, ми піднімали це питання, але відповіді не отримали.
Дуже просимо Вашої допомоги у вирішенні нашої проблеми, тому що у нашому будинку проживають майже одні пенсіонери. І чому не будують бювет питної води, на який ми давно зібрали гроші — 36 тисяч гривень — 8 квітня 2010 року.

До заяви додаються 31 підпис жильців будинку