ПОМИНАННЯ 34/2010

ПОМИНАННЯ 34/2010























































Достигла червона калина,

Комусь рік новий дарує життя,

А ми все виглядаємо сина,

Ніби вернеться з небуття…


20 серпня — річниця світлої пам’яті Олексія Анатолійовича ПАРШИНА


22.05.1981-20.08.2009 рр. Надворі літо золоте, а в серці — сум і біль, пекучий біль, який не можна загасити. Як важко, сину мій, без тебе жити. Прости, що мало літ відміряло тобі життя, прости, що ми живем, тебе ж — нема… Всі наші помисли звертаються до тебе і квітами лягають до землі. Прошу Всевишнього шлях до сина освятить, ми вічно будемо тебе пам’ятати, у молитвах поминати.


Вічно сумуючі батьки, сестра, племінниці



17 серпня — 9 днів, як не стало Миколи Ярохтійовича СЕРПУТЬКА


Якби ти міг ще довше жити, — були б щасливі внуки й діти. Але не в силах ми зламати Господню волю у житті. Тебе ми будем пам’ятати, — ти був найкращий в світі тато. Таких, як ти, не забувають, — таких лиш вічно пам’ятають. Нехай Господь дарує Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі. Прости, татусю, що ми тебе не врятували, сто раз прости! Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Вічно сумуючі дружина, сини Сергій, Славік, Роман і всі рідні



21 августа — 40 лет, как трагически погиб Анатолий Игнатьевич БОЙЧУК


За что тебе судьба такая, — уйти из жизни молодым? Ведь счастье только начиналось, но вмиг развеялось, как дым… Все, кто помнит, — помяните, низко головы склоните. Только слёз, лишь слёз не надо, память — лучшая награда.


Вечно скорбящие брат, родные, близкие



22 серпня — 2 роки світлої пам’яті Миколи Кириловича КОВАЛЬЧУКА


Минуло два роки, а біль втрати не загоюється, болить серце, плаче душа за тобою, дуже важко без тебе нам. Пішов ти від нас так рано у вічність: розумний, добрий, красивий чоловік, який любив життя та пісню. Царство тобі Небесне і вічний спокій! Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть добрим словом.


Вічно сумуючі дружина, діти, онуки та рідні



20 серпня — рік світлої пам’яті нашого дорогого Петра Романовича ФІЛЬЧУКА


Щемить душа і капає сльоза і щось немов стискає й тисне груди. Тебе із намии рік вже, як нема, а туга нас не покидає всюди. Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах, тебе ніколи не забудем, назавжди в наших ти серцях.


Дружина, діти, онуки



Минає річниця світлої пам’яті, як передчасно пішов у вічність Оксень Степанович ДЕМЧУК


05.04.1946-23.08.2009 рр. Якби ти міг ще довше жити, — були б щасливі внуки й діти. Але не в силах ми зламати Господню волю у житті… Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Дружина, доньки, зяті, онуки, рідні



17 серпня — річниця смерті Бориса Миколайовича ЛЯШУКА


Біль непоправної втрати не стихає у наших серцях. Царство Небесне твоїй душі. Нехай свята земля береже твій вічний спокій. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть.


Сумуючі дружина, діти, онуки, рідні



20 серпня — 40 днів світлої пам’яті дорогого брата Михайла Всеволодовича ГОНЧАРУКА


Час не лікує. Невгамовний біль крає наші серця. Світла пам’ять про тебе назавжди залишається в наших серцях. Хай земля береже твій вічний сон. Царство тобі небесне і вічна пам’ять.



24 серпня минає 40 днів, як перестало битися серце нашого дорогого чоловіка, батька і дідуся Володимира Івановича ПІДЛИПНОГО


Минає 40 днів, а біль непоправної втрати не стихає в наших серцях. Твій любий голос, посмішка, погляд, добра душа — завжди в нашій пам’яті. Нехай всі, хто знав тебе, дружив, працював з тобою, — згадають і пом’януть добрим словом. Земля хай буде пухом і вічне Царство на Небесах. Тебе ніколи не забудем, назавжди в наших ти серцях.


Вічно сумуючі дружина, діти, внуки та вся рідня



24 серпня минає рік, як перестало битися серце найріднішої нам людини Ольги Іванівни ШАКУРИ


Не знайти слів, щоб передати наше горе, біль душі. Мамочко, як всім нам бракує тебе, твоєї усмішки, мудрої поради, твого тепла. Царство Небесне і вічний спокій твоїй душі. Ти назавжди в наших серцях. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Сумуючі дочка, сини, онуки



23 серпня минає 3 роки, як перестало битися добре, ніжне серце, згасла неповторна посмішка Васі САПОЖНИКА


Минають роки, а біль залишається, ніщо не в силах вже змінити. Поки живем, поки страждаєм, — ти будеш жити вічно з нами. Всі, хто знав, нехай згадають добрим словом і щирою молитвою. Царство тобі небесне і спокій душі.


Рідні



24 августа прошёл год, как ушла из жизни Валентина Владимировна САДОВАЯ


Ушла от нас ты очень рано, никто не смог тебя спасти. Так глубока на сердце рана. Прости нас всех, за всё прости.


Скорбящие родители, муж, дети, родные



21 августа исполнится 5 лет, как ушёл из жизни Сергей Иванович СТРУКОВ


Серёжа. Пять лет, как ты ушёл от нас. Но каждый день — ты с нами, с небес глядишь на нас, любя, своими нежными глазами. Прости, что не смогли тебя спасти, сто раз прости, прости, прости… Царство тебе Небесное.


Вечно скорбящие мама, брат, невестка и племянник Валентин