ВІТАННЯ 34/2010

ВІТАННЯ 34/2010











































15 августа исполнилось 50 лет дорогому сыну Василию Петровичу БОНДАРЧУКУ и 25 лет совместной жизни с нашей дочкой Аллой!


Сынок Вася! Желаем здоровья на долгие годы, чтоб тебя стороной обходили невзгоды, чтоб счастье и радость не знали разлуки, чтоб душу согрели тебе жена, дети, внуки. Чтоб теплом и любовью искрились глаза, и только от смеха сверкала слеза. Мир заполнен светом и добром, свадьба отливает серебром! Вновь — друзья, родня, веселье, смех: зять любимый, ты прекрасней всех! Береги, сынок, свою любовь, в дом неси добро и не болей, чтобы все мы здесь собрались вновь на столетний свадьбы
юбилей!!!


С поздравлениями от сердца тёща Аня, дедушка Григорий



13 серпня відсвяткував свій ювілей Михайло Миколайович КОВАЛЬЧУК


В цей літній день, коли настав твій ювілей, ми щиро тебе вітаємо, добра і щастя бажаємо. За добре серце, за щиру турботу, за вічне бажання добра нам усім, за мудрі поради, невтомну роботу, тобі, найрідніший, — низький уклін.


З повагою дружина, діти з сім’ями



19 серпня святкує святкувала ювілей любляча матуся та лагідна бабуся Валентина Олександрівна ПІДКАУРА з села Лагульськ


Найкраща наша, наймиліша! Які слова ще підібрать? Прийміть вітання найщиріші, нехай літа так не летять. Спасибі Вам, мамо, за те, що зростили, що ніжно і тепло усіх нас любили. Шануємо Ваші натруджені руки, які колихали дітей і онуків. Здоровенька будьте, весела, красива. Бажаєм Вам щастя, матусенько мила!


З великою любов’ю доньки Тетяна, Раїса, Наталя, Надія, зяті та онуки



23 серпня — поважний ювілей у Тамари В’ячеславівни ГЕРАСИМОВИЧ


— доброї, чудової людини, прекрасного вчителя багатьох поколінь учнів, сердечної мами, бабусі, прабабусі, мудрого друга-порадника всіх, хто має щастя з нею спілкуватися. Я ж понад сорок років маю щастя бути поруч з Вами, шановна Тамаро В’ячеславівно, з Вашою добропорядністю, вмінням любити і бути такою потрібною багатьом, бути сильною і такою доброзичливою. Хай Бог дає Вам здоров’я на довгі роки! Хай сонячна повага всіх, хто Вас любить і пам’ятає, зігріває Вас у Вашому
гостинному домі.


Уклінно, з повагою Ваша З.М.Козубенко



20 августа — День рождения у Олечки НЕСТЕРЕНКО


Пусть все цветы у ног твоих падут,

Пусть звезды в изумруды превратятся,

Пусть горе и печали прочь уйдут,

Пусть в этот день мечты твои свершатся!


Поздравляют: крестница Полина; Костик, кумовья Алёна, Сергей, Виктор



22 серпня вся велика родина учнів та батьків 6-А класу спеціалізованої школи №4 щиро вітає з ювілеєм берегиню дитячих сердець Валентину Володимирівну ФЕДОРЧУК


З ювілеєм Вас ми вітаєм

І бажаєм на всі літа:

Будьте такою, як ми Вас знаєм, —

Проста, ніжна і всім дорога.

Хай щастя і сонця вітрила

Мчать Ваш човен до тої землі,

Де панує лиш радості сила,

Де збуваються мрії усі.

Гарної Вам долі на многії літа!



Шановні новоград-волинці!


Щиро вітаю вас із 19-ою річницею незалежності України, Днем Державного Прапора та святом міста!

У День народження нашої держави, вшанування Державного Прапора та Дня міста найперше хочеться побажати — любіть свою велику та малу Батьківщину! Ці свята — найголовніші для всіх українців, міської громади, кожної сім’ї, які символізують нашу любов до рідного краю, надію на світле майбутнє. Ми — сильний вольовий народ, нащадки славних, вільних козаків і легендарних гетьманів, ми — достойні діти своїх батьків і з гідністю нестимемо горде ім’я – громадянин вільної країни – України.

Щиро вітаю вас із Днем незалежності, Державного Прапора та святом міста. Бажаю вам, дорогі земляки, щастя і достатку в кожній оселі, миру і злагоди. Щоб здоровими зростали сини і доньки на славу Україні та віра в краще майбутнє не полишала вас.

Процвітання та добробуту Україні, рідному місту та кожній звягельській родині!


З повагою міський голова М.П.Боровець


 

Дорогі земляки, мешканці Новоград-Волинщини!


Вітаю вас із визначними датами — Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

19 років тому, 24.08.91 р., Верховною Радою був прийнятий історичний документ – «Акт проголошення незалежності України». А ще 20 років тому – після проголошення 16.07.90 р. Верховною Радою «Декларації про державний суверенітет» – спочатку в окремих регіонах України, а затим над будівлею Київради, у серпні 1990 року замайоріли прапори синьо-жовтого кольору.

Здійснилась віковічна мрія українського народу – на своїй землі мати свою державу. Незалежну, вільну. Але непростий процес будування держави триває і далі.

Тож зичу всім на цій дорозі віри у свої сили і впевненості у досягненні мети, особистого щастя і міцного здоров’я, сили духу і життєвої енергії!

Зі святом вас, шановна громадо, з Днем Державного Прапора і з Днем незалежності України!


Голова районної державної адміністрації Л.М.Мартинюк


 

ВІТАЄМО З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!


Щиро вітаємо всіх новоград-волинців з Днем незалежності України! Нині наша країна йде непростим шляхом свого становлення та розвитку – йде впевнено і поступово, і на цьому шляху надзвичайно важлива особиста позиція кожного з нас, почуття патріотизму та єдності, гордості за власну незалежну державу. Тож нехай буде мир і злагода в кожній родині, хай завжди будуть з вами віра, надія і любов. Успіхів у всіх ваших починаннях на благо рідного міста та держави!


Голова міської організації Партії регіонів Олег ЖУРБЕНКО


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій:


КРАВЦОВА Володимира Герасимовича — 20.08.1916 р. н.

МЕЛЬНИЦЬКОГО Василя Васильовича — 21.08.1923 р. н.

ГЕРАСИМОВИЧ Тамару В’ячеславівну — 23.08.1930 р.н.

КОЗИРА Володимира Івановича — 23.08.1924 р. н.

МАЯРОВСЬКУ Антоніну Іванівну — 24.08.1923 р. н.

КАНДОНІНА Олександра Аркадійовича — 26.08.1926 р. н.

РЕБЕЛЯ Арона Вольфовича — 26.08.1923 р. н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»