21 СЕРПНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ДРУГЕ КОЛО ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ

Скучили новоград-волинці за футболом. І хоча матч, що відбувся на стадіоні «Авангард», носив статус тренувального, любителів цього виду спорту зібралося біля 300. Зустрічалися клуби, що знаходилися в лідерах у чемпіонатах Житомирщини, — це ФК «Звягель-750» та чемпіони Рівненщини ФК «Маяк» з м.Сарни. Секундна стрілка зробила декілька обертів, а рахунок був вже 1:0 на користь команди господарів. Гол в активі Сергія Джуса, що замкнув простріл із лівого краю. Через декілька хвилин гості помилилися при створенні офсайду, і Олександр Загривий зробив рахунок 2:0. Команди грали в атакуючий футбол, м’яч практично не затримувався в центрі поля, майже кожна атака завершувалася ударами у ворота. Саме в одній з таких атак сарненцям вдалося скоротити рахунок. Після швидкої комбінації удар метрів з 18 попав у правий верхній кут воріт.
До кінця тайму перехоплення м’яча Олександром Загривим, точний пас на Юрія Періна — і рахунок збільшився 3:1.
Після перерви характер гри не змінився. Однак гравці «Маяка» почали грати досить жорстко, застосовуючи тактику «дрібного фолу». Звягельчани досить часто опинялися на газоні після таких порушень, тож було проведено ряд замін, які гру не підсилили. Однак перевіряти новичків команди у грі все ж дозволило. А останній гол у цьому матчі — в активі Дениса Расулова, що, швидко пройшовши по лівому краю, зробив точний навіс на Юрія Періна, удар головою був точним — 4:1.
Слід відзначити, що у складі ФК «Звягель-750» з’явилося декілька нових облич. Тренер клубу А.М.Лось протягом матчу застосовував різні схеми ведення гри, особливо у захисті. Адже вже 21 серпня розпочинається друге коло чемпіонату області, а 25 серпня — ігри 1/8 фіналу кубка аматорської ліги України, де суперником звягельчан буде команда з Тернопільщини. Обласний матч буде зіграно на виїзді в м.Коростень.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ