У ДТП БІЛЯ СЕЛА ПОВЧИНО ПОСТРАЖДАЛИ 19 ЧОЛОВІК

У ДТП БІЛЯ СЕЛА ПОВЧИНО ПОСТРАЖДАЛИ 19 ЧОЛОВІК

\"УЖахлива дорожньо-транспортна пригода сталася зранку, 26 серпня, на 259-му кілометрі траси «Київ-Чоп», поблизу села Повчино. На великій швидкості зіткнулися легковий автомобіль «БМВ» і пасажирський мікроавтобус, що виконував рейс на Київ.
Від удару передню частину легковика зім’яло, немов бляшанку. В салоні мікроавтобуса, що перевозив 17 пасажирів, повиривало більшу частину сидінь. Водій «БМВ», житель Російської Федерації, 1982 року народження, від отриманих травм загинув на місці пригоди. Усі пасажири мікроавтобуса і його водій були шпиталізовані до Новоград-Волинської та Корецької лікарень. Стан деяких із них — дуже тяжкий. Зараз за їхнє життя борються медики районних і обласних клінік.
За попередньою інформацією, отриманою від працівників ДПС, зіткнення сталося внаслідок виїзду легковика на смугу зустрічного руху. Було близько шостої години ранку, водій «БМВ» їхав сам. Не виключено, що молодий чоловік втомився й заснув за кермом…
Суттєво допомогти при розслідуванні причин ДТП може відео, зняте випадковим свідком. Як повідомляють слідчі, ним виявився водій вантажівки, що саме в цей час перебувала неподалік.

Олег БРЮХАНОВ