МАГАЗИН — У КОЖЕН ДІМ

Що робити, якщо інколи хочеться порадувати близьких чим-небудь новим та корисним, зробити оригінальний подарунок? Та і в побуті є маса речей, які давно потрібно купити, але ось незадача — немає їх ні в місцевому сільпо, ні на базарі, ні навіть в районному центрі. Вихід — є! Багато необхідних речей можна придбати, не виходячи з будинку, — замовивши із каталогу, та отримати в місцевому поштовому відділенні.
Пересилання товарів поштою практикується у всьому світі вже більше століття. За цей час такий спосіб купувати потрібні та корисні речі зарекомендував себе як надзвичайно зручний та доступний всім категоріям населення.
В Україні компанії, які займаються доставкою товарів поштою, також працюють не перший рік, їх послугами вже скористалися тисячі людей, котрі віддають перевагу зробити покупку, «не виходячи із будинку». Купити можна практично все — від книг і парфумів до дрібної побутової техніки та товарів для здоров'я. Робити це зовсім неважко: вибираєте товар з каталогу, заповнюєте заявку, вказавши в ній код вибраного товару і відправляєте її поштою. Замовлення можна зробити й по телефону. В такому разі він буде опрацьований швидше, і ви скоріше отримаєте свій товар. Доставка товарів займає два тижні з моменту відправки замовлення.
Однак є декілька «підводних каменів», про які потрібно знати. По-перше, де взяти каталог, у якому можна вибрати товар? Зазвичай, компанії розповсюджують їх через пошту. Якщо вам до цього часу такі каталоги не приходять, — значить, вашої адреси немає в базі компанії. Але це не проблема — каталог «Пошторг Україна» можна безкоштовно замовити, відправивши заявку поштою: 04086, м.Київ, а/с 123 чи, зателефонувавши по безкоштовному телефону: 0-800-30-15-25. А також каталог є в кожному відділенні зв'язку і у кожного листоноші, так що ви можете без проблем зробити заявки на вибраний товар.
Купуючи товари з каталогу «Пошторг Україна», кожна людина стає учасником розіграшу цінних подарунків. А у 2010 р. подарунки дійсно варті уваги. Так, 24 грудня будуть розіграні автомобіль «Mitsubishi Outlander», вартістю 225000 гривень, набір техніки для дому, вартістю 50000 гривень, поїздка в Париж на двох, вартістю 25000 гривень і 10000 гривень — на кишенькові витрати під час подорожі.
Тож замовляйте товари з каталогів у відділеннях зв'язку та у листонош. І, хто знає, можливо, купуючи товар, ви тим самим виграєте один із цінних подарунків!
Ганна БУЩЕНКО, начальник Центру поштового зв’язку №4