КОГО ПІДТРИМАЄ НА ЦИХ ВИБОРАХ ПАРТІЯ РЕГІОНІВ?

Минулого понеділка відбулася звітно-виборча-партійна конференція міської організації Партії регіонів, на якій було висунуто кандидатів у депутати до багатомандатного виборчого округу, а також офіційно оголошено — кого саме з кандидатів на посаду новоград-волинського міського голови буде підтримувати на цих виборах міський осередок «регіоналів».
Варто зазначити, що ця конференція була однією з найбільш масових партійних крнференцій, в якій взяли участь більш як сто тридцять чоловік — делегатів, керівників первинних організацій, гостей та запрошених.
Голова міського осередку ПР О.І.Журбенко привітав усіх присутніх та оголосив порядок денний, де першим було винесене питання про підтримку кандидата на посаду міського голови. Зокрема Олег Іванович запропонував однопартійцям підтримати на цих виборах кандидатуру В.І.Загривого, висуванця від Народної Партії, з якою Партія регіонів перебуває в коаліції.
Володимир Іванович Загривий коротко виступив перед учасниками зібрання і в результаті голосування отримав одностайну підтримку.
Далі було проголосовано за кандидатів до багатомандатного виборчого округу.