ЛИШЕ ДРУГІ

Зональний обласний турнір з волейболу серед команд дівчат за програмою молодіжних літніх спортивних ігор був проведений на базі міської ДЮСШ. До участі в ньому допускалися спортсменки 1992 р.н. та молодші. Враховуючи, що це вік студенток, можливо було розраховувати на комплектацію у складі студентками міських навчальних закладів, адже до програми студентської спартакіади міста волейбол включений, однак в черговий раз така можливість була проігнорована. А відповідальність за результати була покладена на вихованок відділення волейболу спортивної школи, котрі значно молодші за віком. Суперниками наших землячок були спортсменки з Ємільчинського, Баранівського та Новоград-Волинського районів.
У першому поєдинку вихованки тренера Л.С.Левандовської поступились суперницям з нашого району практично без боротьби. У наступній грі проти фавориток змагань, чемпіонок області серед школярів з смт Ємільчине, гра була набагато гострішою. А перевага наших сусідів була незначною. Хоча в загальному підсумку звягельчанки знову поступилися. Заключна гра проти представниць Баранівки проходила вже при повній перевазі господарок змагань, нарешті спортсменки продемонстрували увесь свій технічний арсенал, набутий на тренуваннях, подолавши суперниць у двох партіях, хоча ця перемога не дозволила їм здобути путівку до фіналу. А дві путівки отримали збірні Ємільчинського та Новоград-Волинського районів.
Гра між ними, до речі, завершилася перемогою ємільчанок з рахунком 2:0. Команду Новоград-Волинського району готував вчитель з Яруня Віктор Горблюк.

Володимир БУРКОВСЬКИЙ