ЗВЕРНЕННЯ КАНДИДАТА НА ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЗАГРИВОГО ВОЛОДИМИРА ІВАНОВИЧА ДО КОЛЕГ-КАНДИДАТІВ

Відповідно до ст.38 Конституції України, кожен громадянин України має право брати участь в управлінні державними справами, обирати і бути обраним до органів влади. Така вільна можливість завжди забезпечувалася у нашому місті та районі.
Однак, як засвідчила дійсність, ще задовго до початку та у ході передвиборної кампанії 2010 року, представники окремих політичних лідерів розпочали брудну роботу з розповсюдження через електронні та інші засоби масової інформації брехливих відомостей, що принижують гідність людей, у першу чергу, кандидатів у депутати міської ради та кандидатів на посаду міського голови.
Шельмуються політичні сили, які, згідно з Законом про вибори, пропонують свої кандидатури. У даний час вже розпочалися всілякі перевірки, залякування кандидатів-посадовців, цькування контролюючими органами. Це — неподобство!
Звертаючись до своїх колег, вже зареєстрованих кандидатів у депутати і на посаду міського голови, прошу зупинити антизаконну, непорядну практику поливання брудом своїх опонентів, утриматися від злих, людиноненависницьких висловлювань на їх адресу. Зі свого боку не допускав і не дозволю собі та моїм прихильникам жодним словом зневажити, образити, принизити інших кандидатів.
Повірте, що після 31 жовтня — Дня виборів — життя продовжиться. Всім нам тут жити, працювати, зустрічатися, спілкуватися. Давайте об'єднаємо наші добрі бажання, амбіції, наміри, вміння, досвід та направимо їх на благо міста, наших людей.
Шановні виборці! Вірте своєму серцю, не піддавайтеся на непорядні та провокаційні закиди. Ваша доля, перспектива Новограда-Волинського — у ваших руках. Ваш вибір — правильний!
З щирою повагою, кандидат на посаду міського голови В.І.ЗАГРИВИЙ