№4 — ПЕРЕМОЖНИЦЯ У ЗАБІГУ

Готуючись до легкоатлетичного кросу в залік обласної спартакіади школярів 2010-2011 навчального року, федерація легкої атлетики провела міські особисті і командні змагання серед збірних шкіл. Як повідомив головний суддя бігових поєдинків О.Я.Універсал, у забігах стартувало шість команд, до складу яких було заявлено 4 юнаки та 2 дівчини. У порівнянні з минулорічними стартами кількість команд-учасниць зменшилася. У дівчат, котрі змагалися на дистанції 1000 метрів, найшвидше до фінішу добігла Катерина Майданович із ЗОШ №4, котра випередила представницю ЗОШ №7 Наталку Юрчук та свою подругу по збірній Тетяну Горбатенко.
У юнаків на такій же дистанції не було рівних Анатолію Корнійчуку з гімназії, котрий зоставив далеко за спиною Дениса Маковецького та Миколу Бармака зі спортивних клубів ЗОШ №7 та №4 відповідно.
На дистанції двічі довшій перемогу виборов Роман Нагорнюк із ЗОШ №6, слідом за ними у фінішному протоколі були записані Денис Капустін та Максим Мамченко з п’ятої школи.
У загальнокомандному заліку — найбільше залікових балів в активі юних бігунів та бігунок колективу четвертої одинадцятирічки, минулорічні переможці подібних стартів зі збірної ЗОШ №6 цього року стали другими, замкнули трійку призерів збірники сьомої школи.
За підсумками змагань буде сформована збірна Новограда-Волинського для участі в обласних змаганнях.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ