ВИБОРЧА ПРОГРАМА КАНДИДАТІВ У ДЕПУТАТИ ДО МІСЬКОЇ РАДИ ВІД УКРАЇНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКАНСЬКОЇ ПАРТІЇ «СОБОР»

ВИБОРЧА ПРОГРАМА КАНДИДАТІВ У ДЕПУТАТИ ДО МІСЬКОЇ РАДИ ВІД УКРАЇНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКАНСЬКОЇ ПАРТІЇ «СОБОР»

\"ВИБОРЧАУ першу чергу ми керуватимемось тим що згідно зі ст.5 Конституції України: «...носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ...», а не чиновники. Наша фракція у міській раді не буде сама порушувати Конституцію України, чинне законодавство і не дозволить це робити депутатському корпусу під час засідань сесії міської ради та її виконавчим органам, а також і міському голові, використовуючи при цьому всі дозволені методи, чого раніше не було. Не рідше одного разу на рік звітуватимемо перед виборцями. Будемо вести прийом громадян: розглядатимемо заяви, скарги, пропозиції та допомагатимемо у їх вирішенні. Братимемо активну участь у проектах рішень міської ради з приводу соціально-економічного розвитку міста. До межі розумного вимагатимемо скорочення апарату міської ради та адміністрації комунальних підприємств. При найменших сумнівах у використанні бюджетних коштів, земельних питаннях і дозвільній системі, вимагатимемо від депутатського корпусу створення депутатських слідчих комісій, висновки яких будуть оприлюднені. Не допустимо приватизації чи здачі в концесію комунальних підприємств: водоканалу та теплокомуненерго (котельні) та наведення елементарного порядку в них. Будемо змушувати виконавчу владу вкладати кошти в розвиток, модернізацію комунальних підприємств та контролюватимемо їх використання, від чого зменшиться навантаження на складову тарифу для населення, підприємств, організацій та установ. У бюджеті міста вимагатимемо від депутатського корпусу передбачення коштів для підтримки ОСББ, ремонту доріг у приватному секторі, а також для будівництва пішохідного моста через річку Случ з мікрорайону «Лубчиця» до мікрорайону «Смолка».
Будемо вимагати у виконавчих органів наведення порядку у благоустрої міста: чисте місто не тому, що прибирають, а тому, що не смітять, упорядкування вивезення сміття у приватному секторі.
Вимагатимемо від депутатського корпусу передбачити в проектах рішень міської ради та домагатимемось цього від виконавчих органів сприятливих умов для розвитку підприємництва, посильних місцевих податків та зборів, наведення порядку у дозвільній системі та залучення реальних (виробничих) інвестицій, які створюють робочі місця з високим рівнем заробітної плати.
Пропагуватимемо здоровий спосіб життя, всіляко підтримуватимемо розвиток фізкультури та спорту , медицини, особливо первинної ланки, освіти та культури, на це все вимагатимемо від депутатського корпусу передбачення коштів у міському бюджеті.
Наші кандидати по одномандатних та багатомандатних виборчих округах (дільниці):
Багатомандатний виборчий округ (список партії) — Шевчук А.В.
№1 (1) — Тинний В.П;
№9 (9, 11) — Давиденко Л.С.;
№17 (19) — Мельничук С.І;
№2 (4) — Салко Л.О.;
№11 (12) — Десятка Л.В.;
№18 (21) — Горбатюк І.В;
№5 (6) — Тинна Я.Г.;
№12 (14) — Тинна С.В.;
№19 (23) — Мороз О.В.;
№7 (7) — Маласюк М.Я.;
№13 (14) — Глушаков Ю.О.;
№21 (2, 22) — Гукало Ю.І;
№8 (8, 9) — Волошин В.М.;
№15 (16, 20) — Тинний П.Й.;
№22 (18) — Горбатюк Р.Д.
РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ МІСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКАНСЬКОЇ ПАРТІЇ «СОБОР»

  • Завдяки акціям протесту мешканців міста під час засідань сесій міської ради, організованих головою міської організації Української Республіканської партії «Собор» Анатолієм Шевчуком, було досягнуто:

  • 18 грудня 2008 року, група дітей з греко-римської боротьби, під керівництвом А.Пукаса, не була переведена з Палацу культури у непристосоване приміщення для тренувань району «Морське», а також були відстояні інтереси мешканців багатоповерхового будинку по вул.Шевченка, буд. 59, яких міська влада шляхом погроз змушувала створювати ОСББ і за власні кошти утримувати спільне житло, яке потребує великих капітальних вкладень у його обслуговуванні;

  • 24 вересня 2009 року тарифи для населення з централізованого водопостачання та водовідведення не піднялись до 9,12 грн. за 1 куб.м., як того хотіла міська влада, завдяки компромісу було збільшено до 7 грн. за 1 куб.м. і було зменшено тариф на централізоване теплопостачання з 6,15 грн. за 1 кв.м. до 5,15 грн. за 1 кв.м., від чого мешканці змогли більше заощадити коштів;

  • 24 червня 2010 року комунальні тарифи для населення з централізованого водопостачання та водовідведення до сьогоднішнього дня не піднялись.

  • Завдяки написаній заяві від 18.03.10 р. на адресу міського голови від голови міської організації Української Республіканської партії «Собор», з протестом про те, що, незважаючи на високу температуру навколишнього середовища, КП «Теплокомуненерго» при великих боргах за спожитий газ подає високу температуру теплоносія, через що в квартирах була задуха і у фінансовому плані страждали від цього ті мешканці, будинки яких обладнані засобами обліку тепла. Мета була досягнута: температура теплоносія стала відповідати нормам.

  • Була також надана організаційна допомога в органах місцевого самоврядування громадянам мікрорайону «Лубчиця» в отриманні земельної ділянки під будівництво спортивного майданчика для дітей. На жаль, слова свого нині діючий міський голова М.Боровець не дотримавсь, щоб допомогти мешканцям у будівництві дитячого спортивного майданчика, який потребує вкладення великих коштів.

  • Завдяки активній громадській позиції члена нашої партії Маласюка М.Я., був виграний судовий позов у Київському апеляційному суді від 09.07.10 по справі №2-а 85/09 до виконавчого комітету міської ради та опротестовано міжрайонним прокурором з приводу пільгового перевезення пасажирів. Згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 15.10.2010 року, всі пільгові категорії населення можуть щоденно користуватись пільговим проїздом у громадському транспорті.

  • Також було цілий ряд заяв, звернень, пропозицій на сесіях міської ради і публікацій у місцевій газеті «Новоград-Волинські новини», починаючи від початку 2008 року, з приводу соціально-економічного розвитку міста, комунальних тарифів, використання бюджетних коштів, місцевих податків та зборів.


Шановні виборці! Ми ще не при владі, а результати є. В разі Вашої довіри до наших кандидатів депутатів міської ради, як по багатомандатному округу (партійних списках), так і по одномандатних мажоритарних виборчих округах, та кандидата на посаду міського голови, то всі свої обіцянки ми виконаємо.