ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НОВОГРАДА-ВОЛИНСЬКОГО!

Я, Шавловський Микола Петрович, балотуюсь на вибори Новоград-Волинського міського голови, розуміючи складні проблеми, які потрібно розв’язати, і свою велику відповідальність перед людьми, вважаю, що вже набув того життєвого і професійного досвіду, який дає мені право балотуватись на цю посаду. Я — ініціативна, енергійна людина, а найважливіше — у мене є бажання і план змін нашого міста. Те, що зроблено до нас, — це вже історія. Головне — сьогодні є розуміння того, як повинно розвиватися наше місто у найближчі роки.
Життєве кредо — мислити позитивно, бути чесною і відкритою людиною. Адже вищим моральним законом для людини є любов до людства, глибоке розуміння оточуючих та їх підтримка. Звичайно , сьогодні знайдуться люди, які не хочуть вірити в те, що у нас лише одне бажання — змінити життя на краще на тій землі, де ми народились, живемо і працюємо. Бо іншого бажання не було і немає! Мета у нас одна — підвищення якості життя людей. Нам небайдуже, як поруч з нами живуть наші сусіди, наші рідні та близькі?! Не будьмо байдужими один до одного і світ буде теплішім. Якщо ми самі не готові щось робити, то кому потрібні наші проблеми?
Впевнений, що попереду нас чекають роки змін, якісних змін у сферах нашого життя — у комунальній сфері, у благоустрої, у роботі громадського транспорту, в охороні здоров’я, освіті, культурі, соціальному захисті.
Закон вимагає, щоб кандидати на місцевих виборах виступали від партій. Тому я обрав партію «Сильна Україна», бо головне в її програмі — відповідальність політиків і розвиток сильного місцевого самоврядування. У мене немає політичних амбіцій. Від партії «Сильна Україна» я виступаю як кандидат на посаду Новоград-Волинського міського голови.
Згуртуємо та об’єднаємо громаду міста Новограда-Волинського для спільного, нагального, прозорого вирішення проблем та забезпечення високого рівня життєдіяльності мешканців міста. Проблема одного — це проблема кожного з нас, і немає різниці, хто це — робітник, службовець, військовий чи пенсіонер. Ми вислухаємо всіх та надамо допомогу кожному, хто до нас звернеться.
Наше місто — це наш дім, і ми з Вами разом повинні відновити його, відбудувати, підняти на вищий рівень. Кожен повинен відчувати в собі глибоку повагу та гордість, тому, що є жителем Новограда-Волинського. Всі Ваші пропозиції та побажання щодо покращення умов життя у нашому місті будуть почутими та взятими до уваги і включені до програми розвитку міста.
Я не даю пустих обіцянок. Я є патріотом свого рідного краю. Від Вашого свідомого вибору залежить ваше майбутнє, те, як і де Ви будете жити завтра. Я розраховую на вашу підтримку сьогодні і в подальшій роботі готовий працювати для розвитку і покращення нашого міста — працювати гідно та по совісті.
ТВОРИМО МІСТО РАЗОМ!