ЗВЕРНЕННЯ КОЛЕКТИВУ ТОВ «НОВОГРАДТРАНССЕРВІС» ДО МІСЬКОЇ РАДИ ТА ГРОМАДЯН МІСТА

ЗВЕРНЕННЯ КОЛЕКТИВУ ТОВ «НОВОГРАДТРАНССЕРВІС» ДО МІСЬКОЇ РАДИ ТА ГРОМАДЯН МІСТА

Рішенням суддів було скасовано діючий у Новограді-Волинському порядок перевезення пільгових категорій населення. Нас, перевізників, зобов’язали щоденно й безкоштовно перевозити усіх пільговиків. Однак компенсації з державного бюджету, що мала відшкодовувати витрати на обслуговування пільговиків, як не надходило в повному обсязі, так і не буде.
У зв’язку з цим, підприємство — на межі повної зупинки. Пального для заправки автобусів залишилося на два дні. Перед керівництвом підприємства постала дилема: видавати заробітну плату чи закупити паливо, запчастини, проводити поточний ремонт автобусів.
У зв’язку зі складною ситуацією на підприємстві, відбулися загальні збори колективу. Колектив одноголосно вирішив, що із затримками заробітної плати працювати не буде, а це значить, що через два дні автобуси не виїдуть на маршрути.
Враховуючи вищесказане, звертаємося до міської влади та громадян міста з розумінням поставитися до ситуації і ухвалити справедливе рішення, яке дозволить працювати нам, а вам, шановні новоград-волинці, користуватися послугами з перевезення на міських маршрутах.
З повагою, колектив ТОВ «Новоградтранссервіс»