«ЗВЯГЕЛЬ-750» — ЗАРУЧНИК ПРИНЦИПОВОСТІ ФЕДЕРАЦІЇ

«ЗВЯГЕЛЬ-750» — ЗАРУЧНИК ПРИНЦИПОВОСТІ ФЕДЕРАЦІЇ

Демонструючи сучасний футбол, у якому поєднується комбінаційний атакуючий потенціал та збалансована гра в обороні, гравці ФК «Звягель-750» набирали переможні очки в усіх матчах чемпіонату Житомирщини. Переможна хода дозволила клубу набрати більшу кількість залікових очок навіть без пропущених поєдинків. Про результати пропущених ігор розповідає президент ФК «Звягель-750» Василь Васильович Гордійчук. — Взагалі затверджений розклад пропущених ігор повинна була надати обласна федерація футболу. Однак її голова О.П.Чернявський «відмахнувся» від своїх обов’язків щодо проведення змагань. Прийшлося власникам клубів домовлятися про строки матчів самим.
Виїзна гра проти ФК «Бараші» не відбулася з причини відмови суперника, у зв’язку з фінансовими проблемами, тож перемогу без гри було віддано новоград-волинцям, клуб на матч не виїжджав.
Наступну гру на виїздні гравці нашого клубу мали провести проти ФК «Хіммаш», однак, прибувши на гру, не побачили на полі свого суперника — через фінансові негаразди тренери «Хіммашу» не зібрали гравців. Знову технічна перемога зарахована нашому клубу.
Домашній матч проти ФК «Зоря-Енергія» не відбувся через незрозумілу «принциповість» інспектора матчу Василя Бабія з м.Житомир, котрий не дозволив суддівській бригаді розпочати матч через відсутність безпеки для арбітрів та глядачів. Адже, згідно з регламентом, на 40 уболівальників слід мати одного правоохоронця, а міліціянтів у цей день на стадіоні на час офіційного початку матчу не було. Така «принциповість» була б зрозумілою, якби її дотримувалися в усіх населених пунктах, однак ЖФФ вирішила відігратися на новоград-волинцях. Технічна поразка і гірке розчарування на обличчях більше ніж трьохсот уболівальників — наслідок такої «принциповості». Втім, звягельчани матимуть можливість привітати чемпіонів області — свою команду — у найближчу суботу, 30 жовтня, коли відбудеться останній матч у нашому місті з ФК «ДЮФК-Коростень». Гра досить важлива для гостей, адже у разі перемоги команда може посісти друге місце, тож, знаючи амбіції наших сусідів, матч буде цікавим. Початок о 14 годині.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ