ПІДПРИЄМЦІ ВИСТУПАЮТЬ ПРОТИ НОВОГО ПОДАТКОВОГО КОДЕКСУ ЗАЧИНЕНИМИ ДВЕРИМА СВОЇХ МАГАЗИНІВ

ПІДПРИЄМЦІ ВИСТУПАЮТЬ ПРОТИ НОВОГО ПОДАТКОВОГО КОДЕКСУ ЗАЧИНЕНИМИ ДВЕРИМА СВОЇХ МАГАЗИНІВ

Малий бізнес Новограда-Волинського активно підтримав Всеукраїнську акцію протесту проти нового Податкового кодексу, окремі положення якого загрожують поставити на межу виживання дрібних і середніх підприємців. Переважна більшість торговельних точок міста, а також дрібні підприємці, які торгують на ринках, зранку 4 листопада, не вийшли на свої робочі місця.
Відтак, тих, хто цього дня вирушив за покупками, — чекав неприємний сюрприз. Щоправда, деякі магазини все ж відкрили двері для покупців, однак торгували лише найнеобхіднішим — хлібом.
У той же час група місцевих торгівців вирушила до столиці, аби приєднатися до мітингувальників, котрі зібралися під стінами Верховної Ради. Щоправда, була інформація, нібито, організовані групи, що вирушили автобусами, з міста не випустили. Тож, до Києва дісталися тільки ті, хто їхав, не привертаючи до себе зайвої уваги.
Акція набула широкого розголосу серед місцевого населення. Адже більшість пересічних громадян напередодні ввечері й не підозрювали, що зранку наступного дня не зможуть здійснити заплановані покупки. Особливо, що стосується продуктів харчування. Люди обурювалися, але мусили змиритися з ситуацією. Пообіді, близько 14 години, окремі магазини знову розпочали роботу в звичному режимі, решта — продовжили акцію до кінця дня.
Олег БРЮХАНОВ