ПОМИНАННЯ 46/2010

ПОМИНАННЯ 46/2010







































17 ноября — годовщина светлой и доброй памяти любимого сына, мужа, дедушки Олега Алексеевича ШУТЬКО


08.11.1955-17.11.2009 гг. Пустые дни, пустые ночи, пустая жизнь, пустая осень. Пустые сердце и душа, когда есть всё, но нет тебя…


Любим и помним, скорбящие родные и близкие



12 листопада минає 40 днів, як перестало битися серце Світлани Григорівни САРДАК


Наші серця болять і плачуть з кожним днем сильніше. Спи спокійно, наша люба матуся, сестра, бабуся і хрещена. Земля тобі пухом і вічне Царство в Небесах.


Сумуючі сини, сестра і хрещениця Оксана з сім’єю



16 листопада минає 10 років, як немає з нами Олександра Володимировича ГУРИ з Городниці і 9 років вічної пам’яті його батька — Володимира Олексійовича ГУРИ


Дуже важко без вас, серце болить за вами, на душі тяжко. Всі, хто знав вас, нехай згадають і пом’януть. Відпочивайте з миром, Царство вам Небесне.


Сумуючі всі рідні



Минуло 9 років, як пішов у Вічність В’ячеслав Антонович ВЕРЕМЄЄВ


(28.05.1936-13.11.2001 рр.) Летять роки, мов птахи осінні. А нам залишається лише гірке усвідомлення, що це вже назавжди... Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю твоєю, дорога наша Людино.


У вічній скорботі дружина, діти, онуки



7 листопада колектив Новоград-Волинської міської друкарні втратив керівника, журналіста, поліграфіста, справжнього професіонала, фахівця своєї справи, колегу, доброго товариша


Володимира Федоровича ІВАНЧЕНКА


Глибоко сумуємо і висловлюємо щирі співчуття родині



17 листопада минає 40 днів, як покинув земне життя Микола Назарович РОЮК


Час ніколи не загоїть біль у наших серцях. Кожен день ти з нами. Царство тобі Небесне і вічний спокій. Хай земля береже твій сон.


Сумуючі дружина, діти, онуки



12 листопада — 20 років світлої пам’яті Івана Петровича АЛЕКСЕЄНКА


Земля тобі хай буде пухом і вічне Царство в Небесах. Ми тебе ніколи не забудем, назавжди ти в наших серцях. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Всі рідні



12 листопада минає 40 днів, як перестало битися серце Світлани Григорівни САРДАК


На душі біль, жаль і сум — тебе немає і більше вже не буде. Та пам’ять про тебе пломенистим вогником свічки вічно житиме в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій тобі, рідненька.


Сім’ї Осадчуків



15 листопада — 40 днів, як нема з нами дорогої дружини, матері, бабусі, прабабусі Марії Іванівни ТАРАСЕВИЧ


Сумно заходити до оселі, не бачити посмішки твоєї. Без тебе хата спорожніла, не переступиш вже поріг, сюди не прийдеш вже ніколи, тебе ми не побачим більш. Просимо, хто знав її, згадати і пом’янути добрим словом. Нехай Господь дарує їй Царство Небесне і вічний спокій її душі.


Сумуючі чоловік, син, дочка, невістка, онуки, правнучка