ВІТАННЯ 46/2010

ВІТАННЯ 46/2010



























































Гарного осіннього дня зустрічає День народження начальник управління ветеринарної медицини в Новоград-Волинському районі Леонід Володимирович Салко


В Житомирській області та в Новоград-Волинському районі Ви відомі як професіонал, людина компетентна, вольова і доброзичлива, котра користується авторитетом і повагою. За вашими плечима — багатолітній досвід і визнання. Ваша принципова позиція відома усім і викликає глибоку шану. Нехай Ваша плідна праця, завдяки якій багато речей знаходять в житті свій сенс, буде щедрою на життєдайні плоди, повагу та любов. Ми, від щирого серця бажаємо, аби всі Ваші справи були непідвладні плину
часу та зміні поколінь. Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищає Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.


З поваюю колектив держветмедицини району



12 листопада святкує свій День народження наша донечка Ліда ПАНЧЕНКО


Люба донечко, ти наше сонечко. Будь веселою завжди і щасливою рости.


З любов’ю мама Маша, тато Вова, братик Максим, бабусі, дідусі та всі рідні



10 листопада святкував 60-річний ювілей Сергій Фавстинович ТЕРЕЩУК


У цей осінній день, коли настав твій ювілей, ми щиро тебе вітаємо, добра і щастя бажаємо. За добреє серце, за щиру турботу, за вічне бажання добра нам усім, за мудрі поради, невтомну роботу, тобі, найрідніший, низенький уклін!


З повагою дочка Люба, Надія, Віра, сестра Сеня, та її чоловік Антон



11 листопада вітаємо Ольгу Григорівну ЯЦЕНЮК


З Днем народження вітаєм і бажаємо тобі: будь щаслива ти безкрайньо, ти найкраща на землі!!! Ще ми хочем побажати, щоб в нелегкому житті, всі ті труднощі долала, що у тебе на путі. Нехай кожна мить буде повна надії, нехай пощастить здійснити усі твої мрії! Удачі, натхнення й кар’єрного росту, хай буде в житті усе легко та просто!


Твої рідні



12 листопада святкує свій 55-річний ювілей Марія Францівна МЕДЕЦЬКА


Мамо, матусю, голубко сизенька, як же тебе привітати, рідненька. Як руки невтомні твої вшанувати, як нам зробити, щоб довго жила ти. Все в цьому світі можна придбати, тільки єдина у кожного мати. Боже, пошли їй здоров’я міцного, щастя у дітях та ясного неба. Більше матусі нічого не треба.


З любов’ю чоловік, донька, син, невістка і внучки Юля, Яна



Подяка


Висловлюю щиру вдячність всім виборцям за підтримку мене на виборах у багатомандатному виборчому окрузі №22. Бажаю всім міцного здоров’я, благополуччя в сім’ях і віри в краще майбутнє. Сподіваюсь на подальшу плідну співпрацю.


З повагою депутат міської ради 6-го скликання Євгеній Васильович ДМИТРЕНКО



Вітаємо Софію Федорівну і Ананія Миновича ДАНИЛЬЧУКІВ


Прожито много разных дней, дней горьких, радостных, счастливых. И вот настал Ваш юбилей — один из самых дней красивых. И, поздравляя Вас, мы просим: годам сдаваться не резон, ведь пятьдесят — еще не осень, а только бархатный сезон.


Від дочки Світлани, зятя Сергія, сина, невістки, онуків і правнуків



ПОДЯКА


Від районної організації Народної Партії висловлюю щиру вдячність всім виборцям району, хто підтримав наших кандидатів в одномандатних мажоритарних округах та проголосували за Народну Партію в багатомандатному виборчому окрузі у виборах до районної та обласної рад. Ваша довіра — це наша відповідальність за те, щоб жилося всім вам краще. Бажаю вам міцного здоров’я, радості та благополуччя! Нехай вас не полишає впевненість, нехай множиться добробут, злагода та віра в майбутнє.


З повагою голова районної організації Народної Партії Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ



ПОДЯКА


Висловлюю щиру вдячність виборцям виборчого округу №55 м.Новограда-Волинського, які підтримали мою кандидатуру у виборах депутатів обласної ради. Ваша довіра, шановні мої земляки, стане запорукою моєї майбутньої депутатської діяльності на благо людей, міської громади, виконання передвиборної програми та наказів виборців. Бажаю всім щастя, добра та любові. Вірю, що спільними зусиллями ми зможемо зробити життя міської громади кращим та заможнішим.


З повагою ваш Петро Андрійович СЕРБІН



Олександру, єпископу городницькому!


Дорогий Владико, від імені Новоград-Волинської міської громади та себе особисто щиросердечно вітаю Вас зі славним 60-річним ювілеєм з Дня народження. Ваш життєвий шлях — це безперервне сподвижництво, служіння на благо людей.

Здоров’я Вам і всім нам — віруючим і невіруючим, — подальшої невтомної роботи в ім’я суспільної злагоди, взаємоповаги, взаєморозуміння.


З щирою повагою міський голова Володимир ЗАГРИВИЙ


 

16 листопада - День працівників радіо, телебачення та зв’язку


Шановні зв'язківці, працівники місцевого радіо і телебачення, сердечно вітаю вас із професійним святом.

Життя сучасної людини неможливе без засобів комунікації – всього того, що дозволяє нам відчувати свою причетність до суспільних процесів. Завдяки вашим професійним навичкам та майстерності, щодня відбуваються серйозні позитивні зміни в роботі електронних мас-медіа, телекомунікацій та поштового зв’язку, впроваджуються нові технології, розширюється асортимент послуг для населення. Телебачення, радіо, телефон, пошта та Інтернет сьогодні стали тим інструментом, за допомогою якого рівень
контактування і швидкість реагування підвищились у тисячі разів. І щодня ви відкриваєте все нові можливості для спілкування.

Щиро бажаю новоград-волинським працівникам радіо, телебачення та зв’язку впровадження новітніх технологій, розширення асортименту послуг для населення, відкриття сучасних можливостей для людського спілкування, зростання професіональної майстерності!

Нехай у ваших родинах панує міцне здоров’я, велике людське щастя, добробут та благополуччя.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова


 

14 листопада святкує свій 8-й десяток Любов Яківна ПАНЮШКІНА з с.Наталівка


Матусю єдина, бабусю рідненька, щоб Ви не хилились ніколи в журбі. І сонце, і зорі, і даль журавлину — усе ми даруємо Вам. Спасибі, матусю, бабусе рідненька, за те, що теплом зігріваєте нас, за те, що в щасливу і скрутну хвилину ми можемо серцем схилитись до вас. Пишаємось вами, шануємо, любим, уклін до землі наш прийміть, здоров’я міцного ми щиро бажаєм і просим одне лиш: «Ви тільки живіть!».


Від щирого серця донька, внуки і правнучка


 

14 ноября 80-летний юбилей празднует Любовь Яковлевна ПАНЮШКИНА из с.Натальевка


Бабушка наша любимая, бабушка славная, незаменимая. С Днём рожденья тебя поздравляем, всяческих благ в твоей жизни желаем. Чтобы ты никогда не болела, чтобы ты никогда не старела, чтобы вечно была молодой, весёлой, доброй и нежной такой. Целуем мы добрые, славные руки.


С любовью к тебе твои правнучка и внуки


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій:


ФУРМАНА Миколу Іларіоновича — 12.11.1930 р.н.

ГОНГАЛЬСЬКУ Ганну Миколаївну — 13.11.1924 р.н.

ГРИГОРЬЄВА Віктора Миколайовича — 14.11.1925 р.н.

ПИВОВАР Катерину Денисівну — 14.11.1922 р.н.

РУСЕЦЬКОГО Миколу Івановича — 14.11.1925 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»