«ОСІНЬ-ЧАРІВНИЦЯ» ДАРУЄ НАДІЮ І ТЕПЛО ЛЮДСЬКИХ СЕРДЕЦЬ

«ОСІНЬ-ЧАРІВНИЦЯ» ДАРУЄ НАДІЮ І ТЕПЛО ЛЮДСЬКИХ СЕРДЕЦЬ

3 листопада в актовому залі територіального центру міста Новограда-Волинського культорганізатором Нелею Антонівною Ольшевською було проведено для нас, людей з обмеженими можливостями, чудовий захід — свято осені під назвою «Осінь-чарівниця».
У програмі прозвучали пісні у виконанні інвалідів, танці, прийшла на свято у золотавому вбранні та барвистому вінку із засушених листочків та живих квітів і сама пані — королева Осінь. Було прочитано багато культорганізатором, режисером та ведучою гарних, ліричних віршів про цю романтичну пору року, прозвучала пісня гурту «ДДТ» «Что такое осень», яку виконав Юрій Пашковський. Багато на святі прекрасних миттєвостей подарували гості — танцювальний колектив ЗОШ №3 під керівництвом художнього керівника Людмили Барановської — «Танець з парасольками» та «Осінній вальс». Учениця 9 класу Таїсія Феденко заспівала пісню і виконала танок. Основною родзинкою концерту став показ моделей учнів професійно-технічного ліцею. Під керівництвом досвідчених майстринь-кравців та майстру-вишивальниці Світлани Іванівни Логвиненко дівчата не тільки пошили й оздобили неперевершено свої вироби, а й продемонстрували, як справжні моделі.
Гостям та учасникам випала честь побачити цікаву виставку: тут і городина — оригінальні плоди та екібани з квітів; машинки, складені власноруч Іваном Савчуком, вишивки, старанно виготовлені Валерієм Чаговським, Людмилою Запаско, Валентиною Шевчик; шкарпетки, сплетені Тамарою Остапчук; цікаві композиції з квітів Миколи Гаскевича та багато іншого. І все це, нагадаю, виготовили люди з обмеженими можливостями.
Всіх відмітила культ­організатор свята — кожному було вручено заохочувальний приз, а осіннім іменинникам вручили солодкі призи. Завдячуємо своїм спонсорам: газеті «Звягель-Інформ», голові ради підприємців Шавловському М.П., котрий є постійним нашим меценатом.
Закінчилося по-домашньому тепле, затишне свято чаюванням, приємним спілкуванням у нашому рідному клубі «Коло спілкування». Також завдячуємо всьому колективу міського територіального центру на чолі з директором Олександром Андрійовичем Мельником. Для нас, інвалідів, тепер тут є можливість пройти повний курс адаптації: масаж, спортивно-лікувальні тренажери, бігові доріжки, а тепер ще й започатковується виробниче навчання. Досвідчений інструктор Любов Петрівна Іванець навчить і шити, і плести, і бісероплетінню.
Приходьте, люди, і ви у міський територіальний центр, де працюють добрі, чуйні люди. Вас навчать артистичним навичкам, робити щось своїми руками, а, найголовніше, що ви, людина з обмеженими можливостями, відчуєте себе потрібною, здатною на великі досягнення в затишній, теплій атмосфері невеличкого, скромного будиночку, що знаходиться по вулиці Соборності, навпроти готелю «Полісся» або у колишньому пенсійному будиночку.
З вдячністю, члени клубу «Коло спілкування»
Фото Віктора ТИМОЩУКА