«ТРИ ПЕРЕМОЖЦІ — ЦЕ ВЖЕ БАГАТО»

Троє вихованців новоград-волинської школи греко-римської боротьби стали переможцями щорічного всеукраїнського турніру пам’яті майстрів спорту Гайсина, що відбувся в однойменному райцентрі Вінниччини з 5 по 7 листопада.
Серед понад двохсот учасників змагань семеро представляли Новоград-Волинський. У ваговій категорії 47 кілограмів, здолавши п’ятьох суперників у п’яти сутичках, перше місце святкував колегіант Олександр Федотов. До слова, юнак також був удостоєний окремого призу «За волю до перемоги».
Не менш напруженою була боротьба за призові місця й у інших категоріях. У кожній із них було заявлено по півтора-два десятки спортсменів. Однак це не стало на заваді одному з наймолодших членів новоград-волинської команди, учню четвертого класу ЗОШ №5 Івану Шевчуку, котрий також виявився найсильнішим серед однолітків.
Підтримав переможну ходу звягельчан учень новоград-волинської дев’ятої школи Денис Тарасюк (вагова категорія 58 кг).
Мав шанси потрапити до числа призерів турніру Богдан Денисюк, однак поступився у сутичці за вихід до «втішного фіналу». У підсумку — п’яте місце.
— Три переможці — це вже багато. Адже нині греко-римська боротьба у Вінницькій області — на підйомі. А саме спортсмени Вінниччини, на правах господарів турніру, складали більшу частину його учасників, — зауважив тренер Андрій Назарчук, який разом із колегою Андрієм Пукасом супроводжував новоград-волинських борців на ці змагання.
Олег БРЮХАНОВ