СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ ДО ДНЯ СТУДЕНТА

Інформація адресується всім студентам нашого міста та всім тим, хто обожнює незабутній, активний відпочинок. Ближче до теми. Як Вам, напевно, відомо, 17 листопада — велике свято — ДЕНЬ СТУДЕНТА. Серед студентів по своєму статусу воно прирівнюється до таких значущих свят як Новий рік та Пасха. Жартую звичайно, але, тим не менше, воно посідає не останнє місце в житті кожного студента. І було б цілком логічно відзначити це грандіозне свято не просто окремими групками людей, а однією дружньою, веселою студентською компанією. І ось саме на цьому місці починається наша унікальна пропозиція.
Із задоволенням запрошуємо всіх студентів (і тих, хто себе таким вважає) на супервечірку, яка відбудеться в п’ятницю, 19 листопада, в нічному клубі «САФАРІ», початок о 21:00.
На Вас чекає маса позитивних емоцій, веселий живчик-ведучий, який у жодному разі не дасть Вам нудьгувати, різноманітні конкурси, подарунки та лише клубний настрій.
Також у програмі беруть участь DJ Misha Airows (м.Житомир), танцювальні PJ-колективи.
Ціна входу — 30 грн., з флаєром — 25 грн., а для студентів, котрі прийдуть зі своїм студентським квитком, — 20 грн.
НЕ ПРОПУСТИ! ПРИХОДЬ! НЕ ПОШКОДУЄШ!
19 ЛИСТОПАДА, НІЧНИЙ КЛУБ «САФАРІ», 21:00.
ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Додаткова інформація за телефонами: 093-998-29-79, 093-405-46-80.
НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ БЕРЕ УЧАСТЬ У VII МІЖНАРОДНОМУ МАНДРІВНОМУ ФЕСТИВАЛІ DOCUDAYS UA «ДНІ ДОКУМЕНТАЛЬНОГО КІНО ПРО ПРАВА ЛЮДИНИ» У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ
З 22 по 26 листопада 2010 року у Житомирі та Житомирській області відбудеться VII Міжнародний фестиваль Docudays UA «Дні документального кіно про права людини».
Мета фестивалю — засобами кіномистецтва привернути увагу українського суспільства до проблем «звичайної» людини, сприяти розвитку відкритого діалогу про права людини, утвердженню ставлення до людської гідності як найвищої цінності.
До програми цьогорічного фестивалю увійшли фільми-призери найвідоміших міжнародних кінофестивалів документального кіно. Як і минулого року, права дитини — особливий фокус фестивалю Docudays UA. Багато фільмів є справжніми шедеврами документалістики, що були відзначені найпрестижнішими нагородами на міжнародних кінофестивалях багатьох країн світу. Ефект від перегляду фільмів буде підсилений зустрічами з правозахисниками, діячами культури та митцями, тематичними дискусіями, обговореннями, диспутами в молодіжних аудиторіях. Як і торік, права дитини — особливий фокус Мандрівного фестивалю Docudays UA. Щороку до програми Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA надходить багато фільмів, присвячених актуальним питанням прав дитини. Майже в усьому світі ця тематика не залишає байдужими найкращих кінодокументалістів.
Організатори VІІ міжнародного фестивалю Дні документального кіно про права людини Docudays UA в Україні — Українська Гельсінська Спілка з прав людини. Організатор фестивалю у Житомирській області — Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Сучасний Формат».
У нашому місті показ відбудеться 25 листопада 2010 року у Будинку офіцерів та в інформаційно-методичному центрі. Крім самого перегляду фільмів, глядачі зможуть у формі дискусії обговорити побачені фільми та розглянути та підняти у них проблеми. В інформаційно-методичному центрі буде підготовлена тематична книжкова виставка, відбудеться презентація видань про права людини та іншої літератури на правову тематику. До участі запрошуються вчителі правознавства, класні керівники, юристи, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, депутати міської ради та всі, хто цікавиться зазначеною тематикою. Вхід вільний. У разі виникнення запитань, телефонуйте в інформаційно-методичний центр управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради: 5-50-72.
«ЗНІМИ СВІЙ ФІЛЬМ ПРО ПРОБЛЕМУ, ЩО ТЕБЕ ХВИЛЮЄ»
Нещодавно проводився Всеукраїнський конкурс «Зніми свій фільм про проблему, що тебе хвилює».
Його організатори — Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки Представництва Фонду імені Генріха Бейля в Україні. Ідея конкурсу — за допомогою сучасних інформаційних технологій привернути увагу громадськості до актуальних суспільних проблем, попередити їх виникнення шляхом активізації участі молодого покоління у процесах прийняття рішень на різних рівнях — локальному, регіональному, всеукраїнському. Учасники конкурсу — підлітки, молодь, а також представники молодіжних громадських організацій. На конкурс представлялися відеороботи — короткометражні відеоролики тривалістю від 20 до 300 секунд .
Учасником цього незвичайного конкурсу став і учень 9 класу Новоград-Волинської ЗОШ №9 Якубович Сергій. Сергій захоплюється відеозйомками та обробляє свої роботи. Його хобі підтримує дідусь Мельник Василь Йосипович, знаний у нашому місті майстер відеофільмів з великим стажем. Школяр зняв та представив на конкурс 2 відеофрагменти: «Місця всім під сонцем вистачить» та «Збережемо довкілля чистим». Організатори конкурсу запросили С.Якубовича на урочисте підведення його підсумків та фестиваль конкурсних робіт у місто Житомир . Конкурсні роботи юного відеооператора з Новограда-Волинського відзначені подякою. Звичайно, без участі у таких конкурсах не може бути і значних перемог. А вони точно будуть! Удачі всім школярам Новограда-Волинського у виявленні своїх здібностей!
П.ЛІНЕВИЧ, завідувач інформаційно-методичного центру