17 ЛИСТОПАДА — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА

17 ЛИСТОПАДА — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТА

РИТМИ СТУДЕНТСЬКОГО ЖИТТЯ МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ
17 листопада — Всесвітній день студента. Це свято єднання, духовного зближення усіх молодих людей світу, адже студентська солідарність не має меж і кордонів. Наш навчальний заклад є лідером в усіх добрих справах із впровадження якісно-нових підходів до проблем виховання молоді. Адже ті молоді люди, котрі прийняли рішення здобути освіту, доклали великих зусиль, щоб стати студентом-медиком. Ми вдячні їм, таким особливим, з різними життєвими орієнтирами, творчим, активним, романтичним, іноді надмірно рухливим та імпульсивним, здатним відстоювати свої позиції, бути лідером, небайдужим до чужого горя.
Ми раді, що в період їх інтенсивного соціального формування можемо створити середовище духовного, інтелектуального, творчого професійного розвитку, сприятливе для самореалізації та самовдосконалення особистості.
Тут дбають про фізичне та моральне благополуччя студентів, знають їх проблеми та з розумінням ставляться до їх вирішення, прищеплюють гуманні та доброзичливі стосунки, побудовані на взаємоповазі та відповідальності, формують активну професійну позицію студентів.
Процес виховання — це процес створення людини майбутнього. Безумовно, виховуючи молодих людей, ми не в змозі дати їм готові життєві рецепти, але намітити правильні життєві орієнтири педколективу закладу вдається.
Студентське життя в коледжі цікаве, змістовне та емоційно насичене. Велику роль у цьому відіграють органи студентського самоврядування. У закладі діють клуби за інтересами, вокальні та хореографічні гуртки, спортивні секції, активно працює волонтерський загін «Милосердя». Щороку з ініціативи студентів проводяться екскурсії до музею-садиби М.І.Пирогова, Львівського оперного театру, музею-аптеки, до Софіївського парку в Умані тощо. Дозвілля студентів насичене традиційними розважальними заходами. Студенти та викладачі є активними учасниками міських заходів, а саме: «Пробігу заради життя», «Квіткового карнавалу», Всесвітнього дня здоров’я, «Фестивалю Добра та Милосердя» та багатьох інших.
Адже жодна зі спеціальностей у світі так тісно не пов’язана з людським болем та стражданнями, як професія медпрацівника. В нашій роботі дрібниць не буває. Ми радимо всім молодим людям: «Відмовтеся від шкідливих звичок, умійте організувати своє дозвілля!», і студентське життя стане повноцінним і неповторним.
Ми переконані, що наші студенти ніколи не пошкодують, що стали студентами медичного коледжу, і своїми добрими справами завжди будуть примножувати славні традиції закладу.
Ми віримо, що милосердя і доброта ніколи не піде в небуття, вона завжди радуватиме світ своєю красою, збагачуватиме душу, житиме вічно.
Н.МОРОЗ, заступник директора з гуманітарної освіти та виховання




















Володимир Максимик

«Кращий студент року–2010»
Тетяна Фрідріх

«Лідер року», голова студентського парламенту
Оксана Шевченко

«Творча особистість»
   
Олег Войтович

«Кращий в спорті», гравець ФК «Звягель–750»

КРАЩІ СТУДЕНТИ ПРОМИСЛОВО-ЕКОНОМІЧНОГО ТЕХНІКУМУ
Серед величезного розмаїття всеможливих свят, найближчим до душі тих людей, котрі навчаються у вищих навчальних закладах, є, звичайно, Міжнародний день студента.
Якщо розібратися, то все життя студента і є суцільне свято. Хіба може минути день без кумедної історії, цікавого знайомства чи нестандартної витівки на парі.
Правду кажуть, студентські роки є найяскравішими у житті кожного. У ці роки студент формує свій характер, окреслює пріоритети і вперше перевіряється на міцність дружба та кохання. Знаходяться нові інтереси, будуються плани на майбутнє.
Студент — це унікальна істота, яка наділена неймовірним терпінням чекати стипендію, що витрачається в перші дні її отримання; силою волі, що допомагає не спати під час сесій та перед екзаменом, і, звичайно, непересічними акторськими здібностями, щоб під час опитування із серйозним обличчям академіка «вішати лапшу» на вуха викладача.
І це все ми — студенти: добрі, але хитрі; розумні, але ліниві; відповідальні, але, іноді, забуваємо, про що прохав учитель.
Та, як не крути, ми — необхідні, бо ми — майбутнє нашої держави.
І тому Новоград-Волинський промислово-економічний технікум урочисто вітає всіх студентів із цим знаменним днем. Бажаємо вам здоров'я, добра та натхнення у всіх починаннях. І нехай навчання у наших міських вищих навчальних закладах буде першою сходинкою до вашого успішного майбутнього.



















Леся ЧЕРЕВКО Дмитро НАУМЕЦЬ Анна КАЛІНСЬКА
   
Оксана ПАЩУК

КРАЩІ СТУДЕНТИ ЕКОНОМІКО-ГУМАНІТАРНОГО КОЛЕДЖУ
Міжнародний день студента студентство святкує традиційно гучно й весело. Цей день об'єднує всі покоління студентів як теперішніх, так і колишніх. Студентство, мабуть, є найбільш прогресивним прошарком суспільства, і професійне свято, — це ще одна нагода не забувати про це.
Прийміть щирі вітання до Дня студента, а також побажання здоров'я, успіхів та активної життєвої позиції. Саме від вас та ваших вчинків залежить майбутнє!
З повагою педагогічний та студентський колективи НВЕГК!




















Катерина Гончарук

261 група відділення «Правознавство»
Юлія Полюшкевич

453 група відділення «Правознавство»
Юлія Поліщук

359 група відділення «Правознавство»
   
Ольга Колесник

357 група відділення «Правознавство»

КРАЩІ СТУДЕНТИ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЛІЦЕЮ
Нинішньому і наступним студентським поколінням — бути на рівні високих вимог сучасного життя! Нехай збудуться всі ваші мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських літ.











Тимур Абубакаров

професія «Штукатур, лицювальник–плиточник, маляр»
Наталія Ванат

професія «Кравець, вишивальник»
Віталій Денисюк

професія «Столяр будівельний, різьбяр по дереву та бересту»