ХРОНІКА 47/2010


  • 160 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулого тижня, а саме: 7 пограбувань, 106 крадіжок чужого майна та 43 випадки інших протиправних діянь. За цей же період працівники міліції розкрили 91 злочин, а саме: 6 пограбувань, 45 крадіжок та 37 інших злочинів.




  • 47-річний житель м.Житомир заявив до райвідділу міліції про те, що із подвір’я його домогосподарства невідомим викрадено металеву спортивну штангу вагою 60 кг. Сума збитку становить 1 тисячу гривень. Дільничні інспектори міліції Корольовського РВ за підозрою у вчиненні злочину затримали 54-річного місцевого жителя.

  • 11 листопада 41-річна жителька міста Новограда-Волинського поскаржилася на те, що в райцентрі невідома особа відкрито викрала її мобільний телефон «Самсунг». Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 14-річного місцевого жителя. Викрадене вилучено та повернуто власниці.

  • Цього ж дня до Богунського РВ звернулась жителька м. Житомир, 1981 р.н., із заявою про те, що в обласному центрі із її квартири невідомим викрадено ювелірні вироби із золота на загальну суму близько 16 тисяч гривень. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка розпочала першочергові дії зі встановлення всіх обставин злочину.

  • До Попільнянського РВ звернулась жителька райцентру, 1963 р.н. Жінка повідомила про те, що із її квартири, куди злодій проник через незачинений балкон, викрадено два золотих ланцюжки. Сума збитку становить 15 тисяч гривень. Працівники міліції в скоєнні злочину обгрунтовано підозрюють 31-річного непрацюючого, раніше судимого місцевого жителя, розшук якого триває.

  • Дільничні інспектори міліції Черняхівського РВ у ході проведення профілактичних заходів у будинку жительки райцентру виявили та вилучили самогонний апарат, 38 л закваски та 20 л самогону, що вона зберігала з метою збуту.


Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що відповідно до статті 203 Кримінального Кодексу України, за зайняття забороненими видами господарської діяльності, до яких відноситься і виготовлення та збут самогону, передбачено покарання у вигляді накладення штрафу від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян... або обмеження волі на строк до 5 років...
Ольга КУШНІР, спеціаліст ВЗГ УМВС України в Житомирській області