«СВЯТО ОСЕНІ» У ДИТСАДКУ №8

«СВЯТО ОСЕНІ» У ДИТСАДКУ №8

Яскраві веселі костюми, пісні і танці, розваги та інтелектуальні ігри за участю дітей та вихователів — таким видалося цьогорічне «Свято осені», проведене у дитсадку №8 у День дошкільника.
— Свято вдалося на славу! Адже в заході брали участь всі діти, вихователі, батьки, — захоплено розповідає завідуюча ДНЗ Тетяна Саган. — Святкову програму почали старші діти з досвідченими педагогами Н.Нестеренко, Г.Бугайчук, Л.Антонюк, Л.Гапончук. Естафету підхопили малюки з молодшими, але працелюбними й уважними вихователями В.Остапчук, Т.Данильчук, Л.Подкаурою, С.Солуяновою, Н.Пасічник. Організатором і ведучою виступила наш співочий музичний керівник О.Белінська.
Вінцем свята став коровай, принесений Осінню і прикрашений її дарами: калиною, горобиною, польовими квітами.
— Цього разу сподобалось, як ніколи! — ділиться враженнями Людмила Ільчук, мама п’ятирічного Вадима, вихованця дитсадка. — Для мене, як для мами, головне, щоб дитина була активна, весела. І всі ті заходи, що регулярно організовують у дитсадку, спрямовані саме на це.
Дитсадок №8, що розташований по вулиці Лесі Українки, прийняв перших вихованців ще у 1970 році. За сорок років його існування понад 2500 дітей отримали, як кажуть, путівку в шкільне життя. Нині в дошкільному закладі у шести групах виховується 150 «чомучок».
— Однією з головних умов досягнення результативності у вихованні дітей вважаємо любов до них. Ця духовно-моральна якість властива кожному, хто причетний до спілкування з дітьми. Тут не може бути випадкових людей, — говорить про свій невеликий, проте дружний колектив завідуюча ДНЗ Тетяна Саган. — Через такі заходи, як «Свято осені», намагаємося створювати атмосферу емоційного комфорту для малят, зміцнюємо їх фізичне і психологічне здоров’я. Словом, готуємо дітей до повноцінного подальшого життя у суспільстві.
Олег БРЮХАНОВ