ОСЬ МИ ЯКІ — ТАЛАНОВИТІ ТА ІНІЦІАТИВНІ!

ОСЬ МИ ЯКІ — ТАЛАНОВИТІ ТА ІНІЦІАТИВНІ!


Мабуть, символічно, що підведення підсумків, збір урожаю всіх успіхів у школі припадає саме на ніжну весняну пору цвітіння, що є символом юності. Тому всі з нетерпінням чекали творчого звіту Новоград-Волинської школи-родини №2, що відбувся 23 травня у міському Палаці культури. Назва дійства «Ось ми які!» підкреслювала, якими є учні школи: розумними, спортивними, талановитими, активними, стильними, неординарними, веселими і щасливими.

Традиційно у кінці навчального року проводиться підведення підсумків шкільного рейтингу популярності «Гордість школи», і на святі віншували переможців у різних номінаціях. Їх вихід на сцену супроводжувала пісня «Крок до зірок» у виконанні номінантів «Золотий голос» Любові Іскрижицької та «Відкриття року» Смоляр Марії.


Якою радістю світилися обличчя всіх номінантів, коли вони отримували пам’ятну медаль і посвідчення! А з яким натхненням і гордістю звучав гімн школи, який, стоячи, виконували не тільки учні на сцені, але і ті, хто був у залі.

Безумовно, не обійшлось без вітань і подарунків. Директор школи Любов Гарбовська щиро дякувала в першу чергу батькам, які довірили найдорожчий скарб — дітей — саме колективу ЗОШ №2, за взаєморозуміння, співпрацю. Представники батьківських комітетів випускних класів подарували школі кольоровий принтер.

Також словами вдячності звернулася Любов Георгіївна до спонсорів: ТОВ «Трансметалпродукт» в особі Рихальського Павла Вікторовича, ВАТ «Гарантбуд» (голова правління Журбенко О.І.), ТОВ «Возвягель» (директор Лавренюк О.А.), ТОВ «Звягель» (директор Усенко М.Г.), ТОВ «Айс тім» (директор Савчук С.І.), приватним підприємцям Гукало Г.Л. та Остапчуку В.І. Саме Василь Іванович став переможцем у номінації «Спонсор року».

Приємно було бачити у залі депутатів міської ради від Народної Партії, які не вперше надають матеріальну допомогу школі. Цього разу представники фракції цієї партії подарували багатофункціональний музичний центр, який так необхідний для озвучення позакласних заходів.

Голова міської організації «Партії регіонів» Олег Іванович Журбенко теж прийшов з подарунком — сучасним телевізором.

З великою зацікавленістю дивилися присутні змістовну електронну презентацію про сьогодення школи-родини.

А потім був концерт. Це було казкове дійство з піснями, танцями, спортивними вправами. Діти виступали настільки професійно, що нікого не залишили байдужими упродовж 2-х годин.

Насамкінець — святковий феєрверк, який подарувала учасникам і глядачам фірма «Єврофасад» (директор — колишній випускник ЗОШ №2 Гарбовський О.С.).

Чудове свято ще раз засвідчило єдність учнівського, педагогічного та батьківського колективів, що є основою школи-родини, в якій творчо працюється вчителям, радісно живеться дітям, і батьки перебувають у спокої за їх майбутнє.

А.ТАБАКОВА, заступник директора ЗОШ №2 з НВР