«М’ЯСНА ТОЧКА» ПІДКОРЮЄ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ!

«М’ЯСНА ТОЧКА» ПІДКОРЮЄ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ!

15 грудня на вул.Шевченка, 10, відбулось відкриття першого фірмового магазину «М'ясна точка», що входить до однойменної національної мережі магазинів свіжого м'яса. З великим асортиментом та високим рівнем обслуговування, що стали візитною карткою ТМ «М’ясна точка», мала змогу ознайомитись велика кількість відвідувачів, безпосередньо завітавши до торгового закладу.

Ковбасні вироби, м’ясні делікатеси, курятина, свинина та субпродукти – перелік, який гарантовано може задовольнити смаки найвибагливіших клієнтів. Тому ті, хто вперше завітав до «М’ясної точки», були не просто здивовані, а розгублені від такого розмаїття м’ясної продукції. Як і в усіх інших торговельних закладах ТМ «М’ясна точка», новоградський магазин вирізняється поміж конкурентів тим, що уся м’ясна продукція, яка представлена на прилавках, виробляється на підприємствах Агропромгрупи «Пан Курчак». Повний цикл виробництва, найсучасніші технології, власна кормова база, постійне вдосконалення технологічних процесів ­зайвий раз підтверджують найвищу якість продукції торгової марки «Пан Курчак», за яку її, насамперед, і цінують українські споживачі. Той факт, що свіжа продукція доставляється в торговельний заклад щодня, є зайвим підтвердженням — у «М’ясній точці» вся робота спрямована на задоволення потреб споживачів, врахування всіх їхніх побажань та інтересів.
Крім того, в магазині «М’ясна точка» проводяться різноманітні акції, дегустації та інші заходи, що створюють позитивний настрій кожному відвідувачу.
Завітайте до магазину по вул.Шевченка, 10, з 9.00 до 20.00 год., та переконайтесь у всьому самі.